HOROSCOP 22 IANUARIE 2015: S-a ajuns într-un punct sensibil. Cum te afectează

Horoscop 22 ianuarie 2015 - Citește horoscopul din 22 ianuarie 2015 pentru toate zodiile. Vezi ce îți rezervă astrele!

21 ian. 2015, 20:42
HOROSCOP 22 IANUARIE 2015: S-a ajuns într-un punct sensibil. Cum te afectează

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Berbec 
Ar fi bine sa te asezi doar pe tine azi in prim plan si sa te ocupi mai mult de tine. Ai si tu nevoie de ocrotire, de ingrijire, de infrumusetare, de aceea orice activitate in care acorzi prioritate corpului sau sufletului tau este binevenita. Ca mergi la un concert sau citesti o carte, ca te duci la coafor sau la sala de sport, efectele acestor daruri pe care singur ti le oferi cu ingaduinta se vor vedea imediat si se vor traduce prin buna dispozitie, calm, tonus ridicat si o stare de confort general de care rareori ai parte. Lasa pe oricine altcineva la o parte si adu-ti aminte de propriile tale nevoi si dorinte.

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Taur
Te simti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai misca si esti gata sa renunti, coplesit de pesimism. Aduna-ti fortele si indreapta-ti privirea si spre cer, pentru ca de acolo va veni si solutia adecvata. Totul e sa crezi cu tarie ca vrei acel ajutor, sa il lasi sa se manifeste in viata ta si, daca vine sub alta forma decat cea pe care ai fi dorit-o tu sau nu coincide cu propriile tale principii, s-o accepti totusi. Nu intotdeauna solutia divina e aceeasi cu cea umana, deci nu te impotrivi, pentru ca sigur e varianta optima pentru tine in acel moment. Nu te astepta ca un vis implinit sa arate neaparat asa cum ti l-ai imaginat tu.

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Gemeni
Lumea nu te intelege deci sa nu te mire ca auzi in jurul tau si judecati nemeritate sau incorecte la adresa ta. E pentru ca tu esti cu cativa pasi inaintea multora iar ei nu pot accepta viziunea ta moderna, avangardista originala. Mergi pe calea ta, nu te lasa nici oprit din drum si nici tras inapoi de cei cu pareri conservatoare. Intr-o zi iti vor da dreptate si vor gandi ca tine, dar tu deja vei fi atins un nivel net superior lor. Tu trebuie sa ai rabdare cu cei demodati, invechiti sau fricosi sa mai incerce si altceva, pentru ca tu esti liber sa urci pana unde vrei, dar cat mai sus!

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Rac
Unii iti spun sa stai pe loc, sa nu pornesti aventura care ti se deschide acum in fasa ochilor, ca e riscanta, ca nu stii tot ce trebuie, ca nu esti pe un teren stabil. Desi esti o fire prudenta, de obicei, pe tine te atrage ca un magnet sa-i dai drumul chiar acum, fara sa mai tii cont de precautii sau de suspiciunile celor din jur. In fond, conteaza cat de pregatit te simti tu in aceasta poveste, nu cat de sustinut esti de ceilalti. Nu ai parte de tovarasi prea dinamici, curajosi sau optimisti si e normal ca prezenta lor mai mult sa te incurce, dar tu esti sigur pe tine si increzator ca directia aceasta duce unde trebuie. Continua!

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Leu
Ai ajuns intr-un punct sensibil al unui proiect, dar nu din vina ta, ci din cauza interventiei nedorite a unui inamic. Isi baga coada unde nu-i fierbe oala si iti strica tie planurile. Nu te revolta inutil impotriva lui, pentru ca exact asta asteapta el de la tine: sa te irite. L-ai atata si mai tare, deci trateaza cu rabdare aceasta situatie: se va retrage singur din aceasta chestiune, cand va vedea ca-l ignori si nu tii cont de piedicile tale. Cand va vedea ca tu iti vezi mai departe de treaba ta cu calm si cu incredere in reusita, va fierbe de invidie, dar nu va avea nicio putere asupra ta.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com