Horoscop 23 aprilie 2023. Zodia care va avea parte de o mare surpriză în plan personal. În societate, străluceşte şi este în centrul atenţiei

Luna cea sensibila se uneste cu frumoasa Venus in Gemenii comunicativi. Astfel, desi complicatul Mercur retrograd provoaca intarzieri, comunicatii gresite si probleme tehnice, este posibil ca acestea sa se dezvolte pozitiv in moduri neasteptate.

23 apr. 2023, 00:18
Horoscop 23 aprilie 2023. Zodia care va avea parte de o mare surpriză în plan personal. În societate, străluceşte şi este în centrul atenţiei

Horoscop 23 aprilie 2023. Mercur se imbina cu Marte cel puternic, ajutandu-ne sa gasim o cale mai usoara lucrand mai inteligent, nu mai greu.

Horoscop 23 aprilie 2023 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Fanteziile tale pot deveni acum realitate, in special cand vine vorba de relatii. Poti trai un moment la care ai visat demult, deci fii pregatit. Acea persoana atractiva din colt a tot fost cu ochii pe tine.

Sangele iti pulseaza mai puternic ca oricand. Reaminteste-ti ca toate visele pot deveni realitate candva, iar azi este o asemenea zi.

Citeste si Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. O perioadă anevoioasă, cu multe provocări. Sunt lupte de dus, schimbări neaşteptate de înfruntat

Horoscop 23 aprilie 2023 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In timp ce tie iti place de regula ca toate relatiile tale romantice sa fie extrem de confortabile, hranitoare pentru suflet si emotionale, vei vedea ca asta nu poate sa fie mereu posibil. Exista o lipsa de conexiune intre tine si un partener apropiat acum ce poate fi dificil de rectificat.

Timpul este chiar singurul care poate rezolva o anumita problema. Tine minte ca relatiile nu merg intotdeauna conform planului tau. Exista un scop in toate.

Horoscop 23 aprilie 2023 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Un proiect creativ la care ai lucrat intr-un anumit domeniu al vieti tale se poate apropia de un moment de varf benefic acum. Discuta-ti progresul cu altii si simte-te liber sa faci fata si unei critici informale daca vrei sa primesti feedbackuri oneste despre munca ta.

O anumita opera de arta iti poate starni o reactie emotionala in relatie cu o alta persoana. Gandeste-te si la moduri in care poti provoca oamenii din jurul tau cu talentul tau.

Horoscop 23 aprilie 2023 RAC (22 mai – 21 iunie)

Fii constient ca dragostea ar putea sa fie deghizata intr-un fel anume azi. Exista un mod spontan si atipic in felul in care aceasta iubire se manifesta, asa ca pregateste-te. Sa nu crezi mereu ca iubirea trebuie sa fie planificata si calculata.

Exista o spontaneitate puternica asociata cu ideea de iubire azi. Nu da la o parte pe oricine nu ti se pare tie suficient de practic sau cerebral din preajma ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Mercur retrograd vine cu lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală