Horoscop 23 august 2023. Cum IMPACTEAZĂ zodiile Mercur retrograd și Soarele în Fecioară

Sezonul Fecioarei este în plină forță săptămâna aceasta, când Soarele intră în zodia ta, semnalând revenirea ta solară și noul an.

22 aug. 2023, 10:57
Horoscop 23 august 2023. Cum IMPACTEAZĂ zodiile Mercur retrograd și Soarele în Fecioară

Horoscop 23 august 2023 Sezonul Fecioarei începe în aceeași zi cu intrarea lui Mercur în retrograd. Energia pământească vindecătoare a zodiei Fecioară se va resimți din 23 august și până în 23 septembrie 2023. Zodiile de mai jos sunt puternic influențate de aceste schimbări cosmice. Citește în continuare cum!

Horoscop 23 august 2023 RAC
Energia Fecioarei guvernează sectorul tău de comunicare, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce Soarele intră în acest semn de pământ alături de Mercur retrograd, vei avea ocazia să te concentrezi asupra modului în care ai comunicat cu ceilalți. Deși de multe ori poți pune nevoile altora peste tine, chiar dacă acest nou capitol te ajută să arati de cât de mult ai nevoie pentru a fi vedeta vieții tale, trebuie să te asiguri constant că ambele sunt în echilibru.

Mercur retrograd, totul se schimbă şi nu în bine. Astrologul Minerva: „Trecutul se întoarce”
Ia această perioadă retrogradă a lui Mercur și folosește-o pentru a reflecta la locul în care ți-ai comunicat adevărul sau pur și simplu adevărul pe care ceilalți și-au dorit să-l audă. Îți datorezi să repornești acest nou capitol ori de câte ori este nevoie pentru a-l remedia în cele din urmă și, deși este normal să te îndepărtezi puțin, îți datorezi ție să revii pe drumul cel bun. Când îți onorezi adevărul și nu te mai jertfești, poți atrage tot norocul și abundența pe care le cauți.

Mercur retrograd 23 august – 23 septembrie 2023. Ce energii declanșează „mersul înapoi” al planetei intelectului prin zodia perfecționistă a Fecioarei
Horoscop 23 august 2023 FECIOARĂ
Sezonul Fecioarei este în plină forță săptămâna aceasta, când Soarele intră în zodia ta, semnalând revenirea ta solară și noul an. Anul acesta, este marcat de Mercur retrograd, permițându-ti să te asiguri că nu există ceva în trecut care mai trebuie tratat. Este ceva legat de creșterea, vindecarea ta sau chiar de cineva pentru care te-ai hotărât. Totuși, ar putea fi vorba despre recunoașterea că nu poți fi o prezență vindecătoare pentru alții până când nu te angajezi să te vindeci pe tine însuți.

Citește și

Cele mai bogate zodii în luna septembrie. Nativii uită de probleme și reușesc să depășească momentele grele care nu îi lasă să se bucure de viață
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.