Horoscop 23 octombrie 2021. Ce aduce influenţa conjugată al Lunii şi a lui Mercur

Consultă horoscopul zilei și află ce ţi-au rezervat astrele pentru acest sfârșit de săptămână. Cum va fi sâmbăta pentru zodia ta.

22 oct. 2021, 20:11
Horoscop 23 octombrie 2021. Ce aduce influenţa conjugată al Lunii şi a lui Mercur

Horoscop 23 octombrie 2021 pentru Berbec

Sunteți prinși cu totul într-un parteneriat. Singuri sau cuplați, e timpul să vă reevaluați experiența emoțională în construirea relațiilor pe care le aveți cu cei din jur. Nu lăsați frâu liber impulsurilor, indiferent de natura lor!

Horoscop 23 octombrie Taur
Dedicarea voastră în domeniul muncii a fost non-stop. Este momentul să vă detașați de toate sarcinile și să faceți un echilibru între productivitate și relaxare. De la datoriile istovitoare ale jobului, îndreptați-vă privirea spre casă, familie și prieteni.

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Soarele intră în Scorpion, aspect astrologic ce ne ajută să renaștem din propria cenușă
Horoscop 23 octombrie 2021 pentru Gemeni
Este imperativ necesar să vă redescoperiți simțul plăcerii și bucuriei, zilele acestea. Aveți nevoie să vă explorați creativitatea și să vă lăsați purtați pe brațele romantismului. Astrele sunt favorabile unei reconfigurări a întregului mod în care vă priviți viața.

Horoscop 23 octombrie pentru Rac
În această zi, vă treziţi în situaţii deloc plăcute şi fără voia voastră. Ultimele săptămâni v-au testat stabilitatea emoțională, deoarece universul v-a încurajat să călcați în apele adânci și să treceţi peste orice probleme emoționale de lungă durată care încă vă afectează. Din fericire, soarele va apărea şi pe strada voastră şi o să reuşiţi să vă concentraţi atenția asupra proiectelor pe care le aveţi de făcut.

Horoscop 2022, pentru cine cad bani din cer. Pavel Globa anunţă ce zodii vor fi norocoase anul viitor
Horoscop 23 octombrie 2021 pentru Leu
Leii au fost într-o stare de mișcare non-stop, încât inima lor își dorește o perioadă de pauză pentru a-şi menține liniștea în următoarele zile. Urmează o perioadă nu foarte uşoară pentru aceşti nativi, de aceea poate e bine să vă direcţionaţi atenţia în chestiuni care ţin de casă şi familie.

Horoscop 23 octombrie  Fecioară
Fecioarele muncesc mult în această perioadă, după ce în ultima lună şi-au aprofundat talentele şi au căpătat mai multă încredere în ele. Energia vostră se orientează, în cea mai mare parte, către activități educaționale, comunicare și probleme interioare.

Horoscop 23 octombrie 2021 pentru Balanță
Ați reușit să vă puneți ordine în gânduri și să reconstruiți totul de la zero. Ultima lună v-a ajutat să vă descoperiți și să vă găsiți echilbrul. V-ați depășit limitele deoarece v-ați săturat de perioadele în care ați luptat profund cu problemele de individualitate și autoexprimare. Sunteți hotărâți să faceți noi pași în această călătorie continuă de auto-dezvoltare. Săptămânile următoare vă veți activa talentele și abilitățile subutilizate.

Horoscop 23 octombrie 2021 pentru Scorpion
În sfârșit, sezonul dvs. a sosit. Soarele se îndreaptă în semnul vostru astăzi, smulgându-vă din peștera reflectorizantă în care v-ați ascuns în privat. A fost necesar să lucrați pentru a demonta blocajele auto-construite care au stat în calea dvs. Acum că aveți mai multă claritate și spațiu pentru creștere, vă puteți concentra asupra autoexprimarii, individualității și identității pentru anul următor.

Horoscop 23 octombrie 2021 pentru Săgetător
Ca Săgetător, vă gândiți mereu la legile vieții pe pământ. După ce v-ați bucurat de câteva săptămâni de socializare și rețea sporite și ai încercat să-ți faci viziunile să prindă viață, este timpul să vă retrageți în liniște din scenă, astfel încât să vă puteți gândi la viața dvs. în pace. Soarele se îndreaptă astăzi în Scorpion, redirecționându-vă atenția pe relaxare, odihnă și regenerare în luna următoare.

Horoscop 23 octombrie 2021 pentru Capricorn
Dați dovadă de o mare ambiție când vine vorba să vă extindeți cercul profesional și să vă urmați țelurile de carieră. Veți afla cum noile conexiuni vă pot modela traseul. Fiecare persoană din anturajul profesional are ceva să vă ofere – un contract, o oportunitate, altceva. Când vine vorba de vise, urmați-vă intuiția. Iar când vine vorba de dragoste, reușiți să vă păstrați echilibrul.

Horoscop 23 octombrie 2021 pentru Vărsător
Cu Soarele în Scorpion, puterea astrului se focalizează asupra carierei, realizărilor și statutului dumneavoastră. Totuși, pentru a avansa profesional, va trebui să faceți mișcări energice. Pe măsură ce avansați, este bine să evaluați oportunitățile în care doriți să investiți. În dragoste, sub influența conjugată a Lunii și a lui Mercur, nativii sunt încurajați să-și exploreze opțiunile.

Horoscop 23 octombrie 2021 pentru Pești
Inima vorbește de la sine în această zi, în cazul Peștilor. V-ați putea trezi că sentimentele dumneavoastră înclină spre o persoană specială sau v-ați putea surprinde analizându-vă emoțiile. În plan profesional, educația poate oferi noi oportunități de carieră.

 


loading...