Horoscop 23 octombrie 2022. Saturn te ajută să-i recunoşti pe cei care merită încrederea ta. Cu restul, ai grijă!

Astazi totul este despre tine. Saturn concentreaza atentia asupra intereselor tale private si asupra a ceea ce te preocupa profund.

22 oct. 2022, 23:33
Horoscop 23 octombrie 2022. Saturn te ajută să-i recunoşti pe cei care merită încrederea ta. Cu restul, ai grijă!

Horoscop 23 octombrie 2022. Te poti scufunda si poţi scoate la iveala comori ascunse. Dar esti si destul de inchis si vrei sa faci majoritatea lucrurilor singur. Doar cercul tau interior te poate ajuta azi. Caci doar in ei ai incredere. Saturn te ajuta sa recunosti cine merita increderea ta si, de asemenea, sa fii suficient de consecvent atunci când vine vorba de a te desparti de prietenii falsi.

Horoscop 23 octombrie 2022 BERBEC

Dorinta ta de a face o cumparatura majora de un anumit tip, poate ceva ce este considerat un obiect de lux, te poate face sa iti numeri banii pana la ultimul leu. Chiar si dupa ce ii numeri si stii ca ii ai, tot poti avea indoiala daca sa cumperi sau nu obiectul dorintei tale.

Sa stii ca azi nu este ziua potrivita sa iei o decizie ferma nici asa, nici asa. Asteapta vreo trei zile si apoi vei vedea lucrurile mai clar si o viziune mai echilibrata asupra situatiei (si asupra multor altor situatii).

Citeste si Ce surprize ne pregăteşte Luna de Halloween 2022? Efectele nebănuite ale eclipselor!

Horoscop 23 octombrie 2022 TAUR

S-ar putea sa fie nevoie sa asculti de sfatul cuiva. Uneori poti fi cam incapatanat. Iti place sa iti gestionezi viata intr-un mod independent fara interferenta altora. Dar chiar acum te-ai putea zbate cu un subiect complex.

Poate ai un prieten ce doreste sa te ajute. Nu respinge asistenta primita de la oameni dragi cu bune intentii, pentru ca ai nevoie de ea intr-o forma sau alta.

Horoscop 23 octombrie 2022 GEMENI

Lucrurile pot merge putin cam lent pentru tine azi, deci ai rabdare. Poate ca vrei sa aloci timp in plus in agenda ta pentru sarcini ce trebuie facute, altfel vor deveni mai complexe decat te-ai putea astepta. Este bine sa te ocupi de amanarile temporare. Cu ceva focus si determinare, vei reusi in curand sa fii la zi cu tot ce e important pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Soarele și Venus în Scorpion pe 23 octombrie 2022. Ce ne așteaptă în acest moment, karma se va întoarce ca un bumerang la cei care au distrus şi au trădat