Horoscop 23 septembrie 2022. Aţi putea primi o invitație la o întâlnire specială pentru weekend

Horoscop 23 septembrie. Surpriză de proporții pentru unii nativi. Gemeni, ai grijă la sănătate - previziuni pentru toate zodiile

22 sept. 2022, 14:00
Horoscop 23 septembrie 2022. Aţi putea primi o invitație la o întâlnire specială pentru weekend

Horoscop 23 septembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Dacă te-ai născut astăzi: Îți place să spui lucrurilor pe nume. Dar, de multe ori, franchețea discursului tău este interpretată ca o reflecție și asta te ia prin surprindere. Cu toate acestea, dacă vei avea tact, lucrurile vor fi mult mai ușoare pentru tine. Pentru cei născuți astăzi, nu există nicio cauză la care să nu țină și pe care să nu o apere cu ardoare. Acest lucru te face un excelent lider civil, politician sau purtător de cuvânt. Loialitatea și încrederea sunt calitățile tale cele mai remarcabile în relațiile personale.

Mercur retrograd septembrie 2022. Mariana Cojocaru: Mişcări de stradă, tensiuni politice, divorţ
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Un nou interes din sfera intelectuală v-ar putea captiva în săptămânile următoare. Veți rezolva o situație dificilă cu un prieten. E o perioadă fericită în dragoste, iar relațiile merg ceas. Berbecii singuri să fie atenți mâine, pentru că e posibil să întâlnească o persoană cu totul specială.

Horoscop 23 septembrie 2022 Taur (21 aprilie – 20 mai)

O problemă de lucru care v-a îngrijorat ar putea găsi rezolvarea mult sperată. Există posibilitatea de a fi fascinat de noi lecturi în curând. Spre seară, veți trece prin mai multe momente fericite, fiind posibilă vizita cuiva drag.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Veți fi dezamăgit de faptul că planurile unui prieten de a vă vizita nu se vor concretiza. Este un moment excelent pentru dragoste. Evitați extravaganțele în seara de vineri, pentru că pot apărea probleme de sănătate.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Săptămânile următoare vor fi favorabile cumpărăturilor și vânzărilor. Un coleg ar putea fi contra ta, dar este o perioadă bună pentru interesele tale profesionale.

Horoscop 23 septembrie 2022 Leu (24 iulie – 23 august)

Puterea ta de comunicare va fi la cote maxime vineri, 23 septembrie, dar și în zilele următoare. Ziua de vineri va fi favorabilă pentru fericire în dragoste și pentru a vă bucura de recreere.

Fecioară (24 august – 23 septembrie)

O zi sub semnul geloziei. Veți arăta o neîncredere inutilă față de persoana iubită. Ar trebui să fii mai direct și să te exprimi cu sinceritate. Lucrurile stau bine la locul de muncă.

Soarele, Luna și ascendentul, cei trei piloni ai astrologiei. Tot ce trebuie să știi despre influența fiecăruia

Balanță (24 septembrie – 23 octombrie)

Un proiect de cercetare va fi o prioritate în viitorul apropiat și veți găsi o soluție la o problemă complicată de la locul de muncă. Seara, vă bucurați de vizita unor prieteni sau a unor rude apropiate. Se anunță voie bună și veselie cât cuprinde.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Intuiția ta are dreptate în ceea ce privește anumite persoane în care poți avea încredere. În general, o perioadă bună atât pentru partea afectivă, cât și pentru cea socială.

Horoscop 23 septembrie 2022 Săgetător (23 nov. – 21 dec.)

Cineva se va dovedi foarte bucuros să vă ofere sfaturi cu privire la o investiție. Dar veți avea dreptate când veți simți că nu este deloc o idee bun și că riscul este foarte mare. La locul de muncă lucrurile stau bine.

Capricorn (22 dec. – 20 ian.)

O zi plină de realizări și oportunități intelectuale. Ați putea primi o invitație la o întâlnire specială așa că fiți cu ochii în patru și profitați de oportunitate. Sfatul astrelor: fiți diplomat în relațiile de muncă.

Vărsător (21 ian. – 19 feb.)

O problemă vă va intriga și vă va pune în fața unor întrebări fără răspuns. Nu veți avea ce face și veți fi nevoiți să cereți ajutorul unui expert. Ziua de vineri este favorabilă pentru consolidarea poziției tale în interiorul familiei.

Pești (20 februarie – 20 martie)

Vă veți bucura de o armonie deosebit de semnificativă în dragoste. Astăzi va fi o zi foarte activă și fericită din punct de vedere social. Peștii se vor bucura de o popularitate ieșită din comun.