Soarele, Luna și ascendentul, cei trei piloni ai astrologiei. Tot ce trebuie să știi despre influența fiecăruia

Poziția Soarelui pe cer în momentul nașterii influențează mai mult sau mai puțin caracteristicile personalității nativilor acelei zodii.

22 sept. 2022, 13:35
Soarele, Luna și ascendentul, cei trei piloni ai astrologiei. Tot ce trebuie să știi despre influența fiecăruia

Soarele, Luna și ascendentul, pilonii astrologiei. Fie că sunt sau nu pasionați de astrologie și horoscop, toți oamenii știu ce zodie sunt. Vorbim acum despre zodia dată de Soare, adică zodia în care se afla Soarele atunci când te-ai născut. Poziția Soarelui pe cer în momentul nașterii influențează mai mult sau mai puțin caracteristicile personalității nativilor acelei zodii. Însă mai trebuie luate în calcul și ascendentul, Luna, planetele, casele și celelalte aspecte care se formează între ele.

Mercur retrograd septembrie 2022. Mariana Cojocaru: Mişcări de stradă, tensiuni politice, divorţ

Dintre toate elementele hărții natale, Soarele, Luna și ascendentul sunt cele mai importante, de aceea și poartă numele de cei trei mari piloni. Ei influentează personalitatea fiecăruia în cele mai profunde moduri. Întrebarea care se pune este, însă: Ce anume influențează fiecare?

Oamenii au o vagă idee despre cum definește Soarele personalitatea, Luna sentimentele și ascendentul masca socială. Dar limita dintre ele creează confuzie.

Soarele, Luna și oul
Ca să înțelegi cum conlucrează Soarele, Luna și ascendtul, gândește-te la un ou. Oul este format din galbenusul invelit de albuș și apoi de coajă. Prima dată se formează gălbenușul, apoi albușul care protejează embrionul, apoi coaja care le apără pe ambele. Putem spune că Soarele este gălbenușul, Luna este albușul. Ca și Soarele, gălbenușul este sămânța primordială a vieții. Această sămânță are nevoie de un mediu protector  în care să se dezvolte. Și gălbenușul, și albușul sunt la fel de importante, având aceleași dimensiuni. La fel cum și Soarele, și Luna au aceleași dimensiuni raportându-ne la modul în care le vedem noi de pe Pământ.

MERCUR RETROGRAD 2022. Vin vremuri grele, Minerva, Urania, Mariana Cojocaru şi Cristina Demetrescu anunţă pierderi băneşti şi amoruri distruse

Nu putem trăi fără Soare și Lună, deci influența lor este la fel de importantă. Soarele este gălbenușul, sămânța primordială. Ceea ce ne dă motivația și scopul în viață. Luna este albușul, mediul care oferă sprijin fizic, psihic, memoria genetică, nutrienții, tot ce este nevoie pentru a evolua. Semnele lunare (adică zodia în care se afla Luna la momentul nașterii fiecăruia) sunt mai puțin evidențiate, însă influența lor asupra personalității umane este la fel de mare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.