Mercur retrograd septembrie 2022. Mariana Cojocaru: Mişcări de stradă, tensiuni politice, divorţ

Luna septembrie vine cu energii intense, pentru că şapte planete intră în mișcare retrogradă şi pot apărea atât tensiuni sociale, cât şi politice.

22 sept. 2022, 12:18
Mercur retrograd septembrie 2022. Mariana Cojocaru: Mişcări de stradă, tensiuni politice, divorţ

Mercur retrograd septembrie 2022. Prima lună de toamnă vine cu energii intense, pentru că şapte planete intră în mișcare retrogradă, printre care şi Mercur, şi pot apărea atât tensiuni sociale, cât şi politice, spune astrologul Mariana Cojocaru.

„Va fi o toamnă intensă. Pe parcursul verii mai multe planete au intrat în mișcare retrogradă, Uranus retrograd este foarte bine plasat în Taur, iar acum luna septembrie vine cu Mercur retrograd”, a comentat Cojocaru.

Astrologul spune că, din cauza lui Mercur retrograd în septembrie 2022, este risc de mişcări de stradă, tensiuni sociale şi politice, şi chiar de divorţ şi separări.

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care este răsfăţată cu câştiguri băneşti, deşi Mercur retrograd mai încurcă borcanele

Mercur retrograd septembrie 2022. Potrivit astrologului, sunt nativi care sunt în stare să calce peste oricine le stă în cale pentru a avea succes în carieră. „Planetele retrogradează pentru că, dacă nu ar retrograda, noi am ține-o într-o direcție, cum spune românul de la țară, langa, nu ne-am mai uita în stânga, în dreapta. Alții ar călca pe cadavre ca să facă o carieră de succes, alții nu țin cont și au impresia că cu cât lovesc mai tare, cu cât afectează mai tare, cu atât sunt ei mai zmei, mai zbir. Nu este chiar așa. Deci trebuie să intre în mișcare retrogradă pentru că oricine trebuie să se reconecteze, să întoarcă fața către trecut, să se analizeze, să vadă ce are de făcut de-acum încolo”, a comentat Mariana Cojocaru.

Întrebată cum ne raportăm la energia lunii septembrie şi ce ar trebui să facem noi, ca să ne meargă bine, astrologul a venit cu sfaturi.

„La o astfel de energie este bine să te conectezi în sensul cel mai profund. E o perioadă de semibilanț, când trebuie să vedem ce am făcut și ce n-am făcut. E bine, la fel, să știm ce avem de făcut de aici încolo și este o perioadă în care mulți vor fi dezorientați.

MERCUR RETROGRAD 2022. Vin vremuri grele, Minerva, Urania, Mariana Cojocaru şi Cristina Demetrescu anunţă pierderi băneşti şi amoruri distruse

Singurul meu sfat este că trebuie să știm exact ce avem pe astrograma karmică și să o conectăm la viețile anterioare ale unui om, ca să știm încotro să mergem pe carieră, pe dragoste. Trebuie să le folosim energiile de cele mai multe ori în beneficiul nostru, retrăgându-ne pe retrograd. 1-2 paşi înapoi, analizându-ne pe noi în primul rând, pentru că trebuie să rezolvăm lucrurile pe care le avem înscrise pe astrogramă pentru noi și pe urmă reanalizând fapte, gânduri din trecut.

Horoscop karmic. Datoriile verii 2022 vin din urmă şi prind multe zodii nepregătite

Când vorbesc de atâtea planete karmice, nimeni nu scapă, toți suntem vizați, pe un segment mai îngust sau mai larg de destin. E de făcut diferența între destin și soartă. Soarta spune ce ție scris în frunte ți-e pus, iar destinul – cum îţi aşterni, aşa dormi. De aceea, când vorbim de destin, mulţi au impresia că pot plusa, pot forța lucrurile”, a sfătuit Mariana Cojocaru.