Horoscop 24 februarie 2024. Luna plină a Fecioarei contemplă iubirea în această zi. O zodie ar putea primi inelul

Vine ULTIMA Lună plină din anul astrologic. Ce ne aduce Luna plină în Fecioară din 24 februarie 2024, înainte de deschiderea sezonului eclipselor

23 feb. 2024, 09:03
Horoscop 24 februarie 2024. Luna plină a Fecioarei contemplă iubirea în această zi. O zodie ar putea primi inelul

Horoscop 24 februarie 2024. Luna Plină a Fecioarei sosește pe 24 februarie 2024 și este ultima Lună plină din anul astrologic și ultima Lună plină înainte de începerea sezonului eclipselor. Această plasare specială în cronologia noastră oferă acestei Luni Pline o energie puternică de purjare. Ne curățăm din interior spre exterior și avem pe Zeița Fecioară să ne călăuzească.

Fecioara este reprezentată de Zeița Fecioară, care este un simbol al independenței, al forței interioare și al bunăstării. Zeița Fecioară știe să se pună pe primul loc și să facă din trupul ei templu. Ea știe că în viața ei o sursă mereu curgătoare de înțelepciune, intuiție și putere personală.

Înainte de Luna Plină a Fecioarei, trebuie să începem să îmbrățișăm chemarea propriei noastre Zeițe Fecioare.
Trebuie să începem să ne ascultăm inimile, trupul, mințile și sufletele. Trebuie să începem să ne tratăm corpul ca pe un templu și să recunoaștem frumusețea și darurile pe care le avem în interior.

Când pășim în această putere, ne putem simți încurajați de energiile puternice ale Lunii Pline din februarie și ne putem simți gata să acceptăm orice ne aduce în cale.

Ascultând Mesagerul din interior
Energia de curățare va fi puternică sub această Lună Plină. Acorda atenție minții, corpului și sufletului tau – ce iti comunică ele? De ce își doresc ei să se elibereze?

Corpul ne vorbește mereu. Inima noastră ne vorbește mereu și va depinde de noi să fim atenți și să ascultăm mai profund.

Mercur, planeta mesager, se rotește puternic în jurul acestei Luni Pline. Mercur este, de asemenea, conducătorul natural al Fecioarei, așa că prezența acesteia va fi sporită.

Horoscop karmic februarie 2024. Mihai Voropchievici aruncă bomba astrală! Zodiile care vor avea parte de o perioadă zbuciumată

Horoscop 24 februarie 2024. În calitate de planetă mesageră, Mercur ne poate ajuta să obținem informații, înțelepciune și perspective din lumea noastră interioară și exterioară. Este posibil să primim mesaje sub această Lună Plină sau semne din Univers care ne pot ghida. Trebuie doar să ne asigurăm că acordăm atenție și avem încredere în vocea noastră interioară.

Universul ne trimite mereu semne.
Uneori, aceste semne pot apărea ca o secvență numerică pe care o vedem din nou și din nou, uneori aceste semne pot fi o întâlnire neobișnuită sau un animal puțin probabil care ne traversează calea. Uneori, putem auzi o șoaptă în liniștea minții noastre și, uneori, ne putem întâlni cu o provocare surprinzătoare sau cu o schimbare bruscă a inimii care ne schimbă direcția.

Zodiac chinezesc: Cele mai NOROCOASE zile ale Noului an al DRAGONULUI DE LEMN pentru fiecare zodie

Sub această Lună Plină a Fecioarei, va fi treaba noastră să ascultăm și să fim atenți la chemările Universului și ale corpului nostru. Dacă ai întrebări care au nevoie de răspunsuri sau cauti îndrumare, adreseaza-ti cererea Mamei Lună și apoi urmăreste semnele și indicii cu privire la modul în care ar trebui să procedezi.

Vindecă-te sub Lumina Lunii Fecioarei
Energia vindecătoare este, de asemenea, puternică sub Luna Plină a Fecioarei, în special vindecarea care este legată de hrănirea corpului nostru. Trebuie să avem grijă de corpul nostru, așa că dacă ai ars lumânarea la ambele capete sau ai ignorat simptomele pe care ti le transmite corpul, va fi timpul să faci un pas și să iei măsuri.

Vibrațiile de susținere ale Lunii Pline din Fecioară îți vor amplifica eforturile și vor acționa ca un motivator, așa că folosește-i energia pentru a te împuternici să-ți schimbi dieta, să începi un nou plan de antrenament sau, în sfârșit, să caute ajutorul unui vindecător sau al unui medic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.