Horoscop 24 octombrie 2021. Te aşteaptă experienţe noi. Îndrăzneşte şi ieşi din zona de confort

Venus din Sagetator te incurajeaza sa fii deschis la minte. Te asteapta experiente noi. Fii curajos si iesi din zona ta de confort. Nu vei regreta.

24 oct. 2021, 00:42
Horoscop 24 octombrie 2021. Te aşteaptă experienţe noi. Îndrăzneşte şi ieşi din zona de confort

Horoscop 24 octombrie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Jos palaria pentru tine, pentru felul in care reusesti sa gestionezi toate relatiile pe ziua de azi. Esti si pus pe a pastra un secret azi. Dar fii atent sa nu fii prins in ceva ce implica bani si care poate duce la tot felul de conflicte nedorite. Altfel, se lasa cu veselie toata ziua.

Horoscop 24 octombrie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Se prea poate sa ai o stare de dezinteres si de indecizie in cursul diminetii. Desi poti porni ziua pe o energie mai scazuta, creativitatea ta si resursele bogate se vor ridica pe masura ce ziua progreseaza. Felul in care te achiti de tot astazi te face sa te simti mandru de tine si sa ai satisfactie de sine. Mai tarziu in zi, da-ti placerea de a te duce la cumparaturi. Te asteapta o piesa de vestimentatie in care sa te simti cu adevarat special.

Citeste si Horoscop 2022, pentru cine cad bani din cer. Pavel Globa anunţă ce zodii vor fi norocoase anul viitor

Horoscop 24 octombrie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este o zi ocupata pentru tine, pentru ca lookul locuintei poate necesita o schimbare. Dar cu adevarat are prea putin de-a face cu faptul ca ar fi chiar o nevoie cat cu placerea ta de a-ti impresiona cunostinte si prieteni ce pot veni in vizita. O renovare este posibila mai mult in interiorul casei, mai mult ca rezultatul sa fie in acord cu starea ta mentala. O seara romantica cu persoana inimii tale intr-un mediu pe placul vostru iti este recomandata.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2021

Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor. Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. D

upa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”

Citeste si Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Soarele intră în Scorpion, aspect astrologic ce ne ajută să renaștem din propria cenușă

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop dragoste 24 octombrie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Exista oameni care cauta exact ceea ce ai tu de oferit si suntem adusi laolalta de fortele Universului, pe tabla de sah a vietii, pentru ca fiecare sa dea si sa primeasca exact ceea ce are nevoie in iubire. Acest proces te umple de satisfactie, iar aceasta satisfactie pe care o constientizezi te face sa simti bucurie pentru actiunile pe care le faci.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2021TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Banii inseamna energie si un schimb de servicii. Cat de multi bani ai, asta depinde de ceea ce crezi tu ca meriti. Tu decizi ca meriti sa ai parte de tot banii necesari pentru a trai o viata indestulata, pentru a-ti implini nevoile si dorintele inclusiv pe plan sentimental si pentru a contribui la calitatea vietii altor oameni. Este placut sa iti poti exprima iubirea si prin gesturi materiale, deci fii bun prieten cu banii.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Daca doresti iubire si acceptare, trebuie sa ai iubire si acceptare mai intai pentru tine, pentru ca cei din jur sunt oglinda ta. Apoi trebuie sa daruiesti iubire si acceptare pentru cei dragi, cu tot ce reflecta ei spre tine. Familia ta si relatiile tale de dragoste sunt terenul perfect pe care iti exersezi credintele limitative sau pe cele bune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.