Horoscop 24 octombrie 2022. Saturn ne dă rezistenţă şi nu ne lasă să renunţăm. Este o zi a scopurilor atinse

Asteptati cu nerabdare un inceput de saptamana relaxat. Pentru ca in horoscopul de astazi exista un trigon Luna-Saturn. Cand Saturn se afla intr-un aspect pozitiv, ne este mai usor sa actionam rational si cu calm.

24 oct. 2022, 02:01
Horoscop 24 octombrie 2022. Saturn ne dă rezistenţă şi nu ne lasă să renunţăm. Este o zi a scopurilor atinse

Horoscop 24 octombrie 2022. Putem distinge mai bine lucruri importante de la cele neimportante, suntem echilibrati in interior si apreciem momentele de liniste. Dar cand vrem sa realizam ceva, ne acceleram. Motto-ul lui Saturn este: atinge-ti scopul cu perseverenta. Renuntarea este exclusa pentru ca Saturn ne da rezistenta.

Horoscop 24 octombrie 2022 BERBEC

Astazi, egoul tau poate sa scoata capul la iveala mai sus decat de obicei in ceea ce priveste ce gandesti si cum actionezi. Din acest motiv, este posibil sa nu inghiti o persoana aflata in pozitie de putere fata de tine, fie la munca, fie acasa. De este bine sau nu este un gand pe care doar tu trebuie sa il porti cu tine. Ca sfat, asculta de ratiune azi, fii cu tact si diplomat indiferent ce parere ai despre anumite persoane. E tot pentru binele tau viitor.

Citeste si Horoscop special: Saturn direct în Vărsător 2022. Lordul karmei pregătește NOI LECȚII SERIOASE de învățat!

Horoscop 24 octombrie 2022 TAUR

O veste buna iti poate face ziua de azi exceptionala. Ai lucrat de ceva vreme pentru ceva important si astazi vei culege roade. O relatie buna cu colegii este indicata, chiar si o iesire impreuna. Va veti simti bine si va veti bucura. Poti lua o decizie azi despre finantele tale care sa iti aduca beneficii pe termen lung.

Horoscop 24 octombrie 2022 GEMENI

Trebuie sa fii intr-o stare de spirit mai flexibila azi insa cumva reusesti partial pentru ca se prea poate sa ai tendinta sa te inchizi in tine si sa refuzi sa asculti de sfaturi bune si de bun simt. Aceasta rigiditate din partea ta poate crea tensiuni la munca si/sau acasa. Singurul remediu este sa incerci sa mentii o minte mult mai deschisa si sa asculti ce au de spus si alti oameni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Horoscop RUNE pe ZODII, 24-30 octombrie 2022. Runa Inguz inversată aduce surprize. Noutati de la pietrele mistice!