Horoscop 25-31 mai: Cum stai cu sănătatea. Află ce spun astrele!

Horoscop 25-31 mai. Nativa din Fecioară ar trebui să se ocupe mai mult de aspectul său fizic în această perioadă, astfel va reuşi să fie mai energică şi mai productivă.

24 mai 2015, 16:55
Horoscop 25-31 mai: Cum stai cu sănătatea. Află ce spun astrele!

GEMENI

În ultima perioadă nu ai dus un stil de viaţă prea sănătos, de aceea ar trebui să îţi pui unele restricţii mai ales alimentare.

Problemele cu digestia sau chiar cu kilogramele în plus nu vor întârzia să apară atât timp cât nu ai grijă de tine. Lipsa de vlagă ar putea fi primul semn că ai o problemă!

RAC

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă stresul la care eşti supusă te va stoarce de energie.

Nervii îţi sunt întinşi la maxim, mai ales la locul de muncă. Tot ce trebuie să faci este să fii mai indiferentă şi să nu te implici emoţional.

LEU

E posibil să intri într-o uşoară depresie în această perioadă, ai nevoie de multă afecţiune, şi nimeni nu te bagă în seamă.

Încearcă să ieşi singură din această stare şi nu mai depinde de nimeni, te vei descurca de minune chiar şi aşa. Voinţa este cea mai importantă armă!

FECIOARĂ

Încearcă să te ocupi mai mult de tine şi de aspectul tău fizic în această săptămână, doar aşa vei reuşi să capeţi mai multă încredere în tine.

Mergi la sală sau ţine o dietă, şi nu uita să îţi reînnoieşti garderoba dacă dispui de banii necesari!

BALANŢĂ

Este o săptămână bună pentru o vizită la medic, ar fi bine să începi vara ştiindu-te sănătoasă tun.

Fie că suferi de unele afecţiuni, fie te simţi de milioane, mergi la doctorul tău pentru un set complet de analize. Nu se anunţă veşti proaste!

Citeşte mai mult pe eva.ro