Horoscop 25 aprilie 2021. Rezolvările vor veni mai repede decât v-aţi fi imaginat dacă schimbaţi perspectiva din care priviţi lucrurile

S-ar putea sa fii predispus sa te gandesti la scenariul cel mai rau, chiar fara sa fie nevoie. Incearca, insa, sa abordezi situatiile intr-o maniera mai optimista! Ai putea rezolva mai usor!

25 apr. 2021, 01:30
Horoscop 25 aprilie 2021. Rezolvările vor veni mai repede decât v-aţi fi imaginat dacă schimbaţi perspectiva din care priviţi lucrurile

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 25 aprilie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este nevoie sa ai grija de tine cu atentie si delicatete azi ca sa eviti sa faci greseli sau sa cazi in capcane ce apar din cauza unor circumstante independente de vointa ta. Lucrul bun Aceasta zi visatoare este croita pe sensibilitatile tale. Iti poate fi greu de focusat pe treburile zilnice cat timp esti asa de prins in fanteziile tale. Mergi inainte si accepta starea visatoare a zilei. Scrie intr-un jurnal sau petrece timp rascolind prin cutii cu amintiri.

Citeste si Horoscop Urania 24-30 aprilie 2021. Luna Plină în Scorpion scoate la iveală adevăruri ascunse, acutizează problemele de sănătate şi intensifică emoţiile

Vei fi uimit ce vei mai descoperi. Asteapta-te sa petreci ore privind prin carti si caiete vechi si regasind aspecte din copilaria ta.ca ai un nivel ridicat de energie atat in gand cat si in fapta azi iar asta te va proteja sa iei decizii eronate si in defavoarea ta. Fii deschis la discutii in viata personala si incearca sa eviti tensiuni nedorite.

Horoscop 25 aprilie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi esti in varful lumii. Bucura-te de ce vezi ! Esti de neoprit. Prietenii si familia se aliniaza la buna ta dispozitie. Esti generos material si spiritual si pana la finele zilei mai multi oameni iti pot fi sustinatori la aceasta stare de a fi. Incearca sa iti mai domolesti entuziasmul si sa fii mai discret. Este mai bine sa dai mai mult spre mai putini dar valorosi decat mai putin spre mai multi.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru. Este incendiu pe destin, Turnul Babel astral influenţează toate zodiile

Horoscop 25 aprilie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Azi este o zi pentru odihna si relaxare. Profita de atmosfera de sarbatoare ca sa te centrezi si sa te focusezi pe ce este important in viata. Ai mers cu viteza mare pana acum si e posibil ca familia sa se simta oarecum neglijata. Petrece timp de calitate cu cei dragi. Lor le e dor de tine si se vor bucura de compania ta. Alte preocupari vin si pleaca, dar familia este pentru totdeauna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 


loading...