Horoscop 25 decembrie 2017 pentru toate zodiile: Mesajul astrelor de Crăciun

Află ce-ți rezervă astrele în ziua de Crăciun!

RomaniaTV.net
25 dec. 2017, 07:57
Horoscop 25 decembrie 2017 pentru toate zodiile: Mesajul astrelor de Crăciun

BERBEC:

Berbecii vor lăsa lucrurile să meargă de la sine până la sfârșitul anului. Se simt lipsiți de energie și nu vor să se mai ridice din pat sau să iasă din casă. Pentru ei, acest anotimp este cel mai greu.

TAUR:

Taurii vor reuși în cele din urmă să-și dea seama ce se petrece în sufletul lor și care sunt sentimentele lor de fapt. Cu poate acestea, au nevoie să de vindece înainte de a începe o altă relație.

GEMENI:

Gemenii trebuie să ia o decizie pe plan sentimental, în legătură cu relația pe care o au. Orice ar decide acum, vor avea parte de un nou început. Totuși, gemenii nu sunt foarte pregătiți de acest nou început.

RAC:

Starea de spirit a acestor nativi se schimbă de câteva or pe parcursul aceste săptămâni și vor trece prin experiențe care îi vor determina să pună capăt unui episod important din viața lor.

LEU:

Leii vor să-și pună totul la punct pe plan profesional săptămâna aceasta pentru că nu le place să rămână restanți. Se ambiționează să termine totul la timp.

FECIOARĂ:

Fecioarele sunt în căutare de experiențe intime în această săptămână. Își vor pune în aplicare toată puterea de seducție și își vor scoate toate armele de cuceritori.

BALANȚĂ:

În această săptămână, balanțele își vor găsi pacea interioară și își vor găsi echilibrul care le va călăuzi viața în noul an. Balanțele știu exact ce-și doresc și cred în visele lor.

SCORPION:

Scorpionii au cea mai mare nevoie de odihnă și de somn. Dacă vor să intre cum trebuie în noul an, este mai bine să aibă grijă de sănătatea lor.

SĂGETĂTOR:

Săgetătorii nu vor avea deloc răbdare în această săptămână. Se poate să aibă și mici conflicte cu persoanele din jurul lor și să devină irascibili.

CAPRICORN:

Capricornii sunt determinați în această săptămână să facă în așa fel încât să îi schimbe pe cei din jurul lor în oameni mai buni, însă acest lucru nu va merge cum și-au imaginat.

VĂRSĂTOR:

Persoanele dragi din viața vărsătorilor sunt extrem de critice la adresa lor și acest lucru le strică starea de spirit. Se vor îndoi de anumite relații pe care le au.

PEȘTI:

Acești nativi sunt evazivi în această săptămână și acest lucru îi deranjează pe cei din jur. Ar trebuie să-și revizuiască comportamentul dacă nu vor să se ivească discuții în contradictoriu.