HOROSCOP 25 iunie-1 iulie 2018: Ce te aşteaptă în această săptămână

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.

RomaniaTV.net
25 iun. 2018, 07:39
HOROSCOP 25 iunie-1 iulie 2018: Ce te aşteaptă în această săptămână

GEMENI

Încearcă să nu îţi tratezi partenerul de viaţă cu superioritate, altfel acesta se va îndepărta de tine încet, dar sigur. Nimeni nu are de ce să accepte un astfel de comportament, în special dacă nu există niciun motiv ca el să existe. Relaţia dintre voi este una tensionată încă de ceva vreme, de aceea e necesară mai multă prudenţă.

Traversezi o perioadă tensionată la locul de muncă, iar asta te face să fii o persoană destul de irascibilă chiar şi cu acele persoane care nu au nicio vină. Încearcă să te aduni puţin şi să iei totul cu calm pentru a evita eventualele probleme. Nu o duci rău cu banii, dar gândul că aceştia pot dispărea într-o clipă te sperie şi te face să acţionezi greşit.

RAC

Eşti mai sensibilă decât de obicei în aceste zile, de aceea partenerul tău va trebui să îţi suporte toate toanele. Din fericire, atitutdinea lui faţă de tine este extrem de înţelegătoare şi chiar te ajuta să îţi revii din colapsul resimţit. Blocajul tău poate fi din cauza unor probleme profesionale, însă nu trebuie să amesteci aceste două planuri ale vieţii tale.

Citeşte şi HOROSCOP 25 IUNIE-1 IULIE CAMELIA PĂTRĂŞCANU: acte, întâlniri, discuţii, şedinţe, dar şi seri romantice. Previziunile săptămânii

În aceste zile îţi va fi greu să lucrezi cu unele persoane nou apărute în peisaj, însă te vei obişnui treptat. Faptul că trebuie să te adaptezi unor noi reguli şi condiţii te agită şi panichează puţin, dar miza este mare şi nu vei risca să pierzi. Banii sunt extrem de importanţi pentru tine în această perioadă a vieţii tale, de aceea trebuie să tragi tare pentru a-i câştiga.

LEU

Cei dragi îşi doresc să petreci mai mult timp alături de ei, de aceea, în această săptămână, ar trebui să faci un efort în acest sens. Dacă e necesar, ia-ţi câteva zile libere pentru a pleca undeva cu familia, mai ales în cazul în care ai copii. Cei mici au nevoie de prezenţa ta mai mult decât oricând, căci banii şi cadourile nu o pot înlocui niciodată.

Firea ta ambiţioasă va ieşi la iveală şi în aceste zile, iar asta deja nu va mai surprinde pe nimeni. E un lucru obişnuit ca tu să fii mereu pe primul loc, să câştigi cei mai mulţi bani şi să te bucuri de cele mai multe aprecieri din partea celor din jur. E necesar ca după un aşa mare succes să nu îi tratezi pe cei dragi cu superioritate şi să te porţi ca şi până acum!

Citeşte continuarea pe Eva.ro.