HOROSCOP 25 IUNIE - 1 IULIE 2018 NICOLETA SVÂRLEFUS: Karma rea pentru multe zodii, cine are noroc, cine dă de bucluc

Publicat: Luni, 25 Iunie 2018 10:44 // Actualizat: Marţi, 26 Iunie 2018 12:54 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP 25 IUNIE - 1 IULIE 2018 NICOLETA SVÂRLEFUS: Ai grijă și de sănătate! La sfârşitul săptămânii intervine mult dinamism în relaţiile parteneriale, fiind nevoit să te implici în activități comune cu ceilalți.

Zodia Berbec
Este nevoie să-ți revizuiești unele concepții despre lume și viață, astfel că vei fi ajutat mult în prima parte a săptămânii în acest sens. Este bine să fii deschis și pentru a vedea alte fațete ale semenilor sau ale evenimentelor în care ești implicat. În perioada 26 – 27 Iunie, pe cât posibil, evită luarea deciziilor și semnarea documentelor importante, deoarece există riscul erorilor de judecată. Pe 28 și 29 Iunie ești solicitat în plan profesional de către șefi și colegi. Va trebui să dai explicații vizavi de rezolvarea sarcinilor de serviciu sau să propui soluții pentru dezvoltarea activității profesionale. Weekend-ul aduce prieteni.

Zodia Taur
Săptămâna debutează cu aspecte financiare, în sensul că fie vei fi nevoit să achiți facturi, datorii restante, fie va trebui să discuți și să rezolvi chestiuni legate de moșteniri sau partaje. Pe de altă parte este posibil să obții venituri suplimentare dintr-o colaborare sau cineva din familie să-ți ofere un cadou deosebit. Pe 28 și 29 Iunie plănuiești călătorii, studii sau dialoguri și întâlniri cu persoanele dragi aflate în străinătate. Chiar sunt șanse să pleci într-o călătorie îndepărtată. Sfârșitul săptămânii este favorabil activităților de grup și schimbului de informații cu ceilalți. Vorbește strictul necesar și ascultă cu interes ce se povestește în preajma ta.

Zodia Gemeni
Relaţiile parteneriale sunt în mare vervă în această săptămână. Intervalul cuprins între 25 şi 27 Iunie răscolește colaborările și relația cu partenerul de viață, astfel că sunt posibile finaluri neașteptate sau reconfigurări spectaculoase. Fii prudent și tratează totul cu răbdare. Este mai bine să renunți acum la situațiile și persoanele nepotrivite. Astfel se creează loc pentru altele mai bune. Pe 28 și 29 Iunie ar trebui să primești bani, bunuri sau poți rezolva cu ușurință anumite datorii. Sfârșitul săptămânii aduce dorință de a călători, dar și posibilitatea materializării acesteia. Discuții și întâlniri cu oameni deosebiți.

Zodia Rac
Primele zile ale săptămânii răscolesc relațiile profesionale, astfel că la serviciu sunt posibile turnuri neașteptate, finaluri ale unor activități și situații care durează demult și care nu mai pot continua la fel ca până acum. Recomandabil este să lași ca evenimentele să-și urmeze cursul, fără să intervii în vreun fel. Uneori este mai bine să fii spectator, iar acum este un bun prilej pentru o astfel de atitudine. Zilele de 28 și 29 Iunie sunt reprezentative pentru colaborări și relația cu partenerul de viață. Aspecte cotidiene, cunoscute, dar cu implicații majore. Finalul săptămânii îți reamintește de cheltuielile comune cu alții.

Zodia Leu
Se conturează schimbări importante în relațiile amoroase în primele trei zile ale săptămânii. Poate fi vorba de reconfigurarea sau finalizarea unei relații cu cineva drag sau, în cazul relației cu copiii, ceva se schimbă definitiv. Totul se desfășoară în favoarea ta, de aceea fii deschis la schimbări. Relaxează-te cu un hobby sau cu discuții amicale, la o șuetă cu prietenii apropiați. Joi și vineri ai multe de lucru la serviciu, ai spor, dar relațiile colegiale sunt tensionate. Ai grijă și de sănătate! La sfârşitul săptămânii intervine mult dinamism în relaţiile parteneriale, fiind nevoit să te implici în activități comune cu ceilalți.

Zodia Fecioara
La începutul săptămânii atenția și eforturile îți vor fi atrase de segmental familial. Se închide o etapă importantă, concretizându-se fie prin rezolvarea unor demersuri patrimoniale, fie prin finalizarea unor reparații sau curățenii de anvergură. Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile sunt tensionate, astfel că discuțiile aprinse pot fi frecvente. Este dificil de ajuns la un consens cu ceilalți, de aceea ar fi bine să eviți a-ți expune prea vehement părerile. Pe 28 și 29 Iunie, preocupările tale vor fi legate de persoana iubită sau de copii. Orientează-te și spre un hobby. Sfârşitul săptămânii te îndeamnă la odihnă şi relaxare.

Citeşte mai multe pe ASTROCAFE.RO

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H