Horoscop pentru luni, 25 mai 2015. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativii mai multor zodii incearca din rasputeri sa se faca vazuti, auziti, cautand aprecierea persoanelor din jurul lor, insa eforturile lor ar putea fi zadarnicite fie de niste situatii neprevazute, fie de lipsa de empatie si de intelegere a celor din jur.

RomaniaTV.net
25 mai 2015, 05:35
Horoscop pentru luni, 25 mai 2015. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Berbecii intampina dificultati in a-si tine in frau emotiile, actionand sub impulsul momentului, fapt care ar putea sa le aduca niste necazuri astazi. Berbecii s-ar putea alege cu tensiuni si chiar certuri daca nu prezinta o anume chestiune care-i preseaza intr-un mod cat mai delicat. Mai mult, daca iau decizii sub impulsul momentului s-ar putea sa regrete in viitorul apropiat.

Citeşte şi Horoscop 25-31 mai: Află previziunile pentru zodia ta

TAUR – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Taurii dau dovada de mai multa incapatanare decat deobicei. Desi persoane bine instruite din anturajul lor profesional incearca sa le dea sfaturi cat se poate de utile in gestionarea unei probleme, Taurii decid sa faca tot cum vor ei, motiv pentru care s-ar putea sa nu le iasa planurile/proiectele asa cum trebuie. Taurii ar trebui sa asculte cu atentie ceea ce li se zice si sa mai renunte la incapatanare.

GEMENI – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Gemenii prezinta o mare disponibilitate catre actiuni generoase, dezinteresate. Acestea nu sunt de natura financiara, ci vizeaza un ajutor acordat unei persoane dragi prin sfaturi sau prin inlesnirea unei activitati importante pentru aceasta. Bunavointa de care dau astazi dovada Gemenii li se va intoarce inzecit in cel mai neasteptat moment, in viitorul apropiat.

RAC – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Racii mizeaza mult pe propria imaginatie astazi si gasesc solutii inedite la probleme vechi. O simpla schimbare de abordare o sa puna intr-o lumina total noua o chestiune problematica mai veche. Faptul ca descopera ei insisi aceste solutii le confera o stare de multumire psihica profunda care le creste si increderea in fortele proprii.

Citeşte şi Horoscopul amoros al săptămânii 25-31 mai: Ce ţi-au rezervat astrele

LEU – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Leii sunt foarte constienti de nevoile emotionale pe care le au si sunt dispusi sa renunte la mai multe treburi practice, dar minore pentru a incerca sa si le asigure. Insa le este greu sa-si satisfaca astazi nevoile emotionale, care sunt mai cu seama de natura sentimentala, caci din sfera profesionala vin mai multe solicitari care le mananca destul de mult timp. Prioritizarea acestor solicitari profesionale ar putea sa ajute nativii din Leu sa castige si ceva timp personal.

FECIOARA – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Fecioarelor le vine o idee cat se poate de practica ce ar putea sa le rezolve o parte din problemele zilnice pe care le au. Reusesc sa-si usureze treburile astazi descoperind o abordare nou, o strategie altfel care-i ajuta sa-si creasca eficienta in tot ceea ce fac. Astfel, Fecioarele termina ziua avand mai mult timp liber pentru ele insele, dar si cu un sentiment crescut de satisfactie personala.

Continuarea pe Lyla.ro.