Horoscop 25 noiembrie: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE: Este momentul potrivit ca nativii mai multor zodii sa-si constientizeze propriile limite. Astfel exista riscul angajarii in activitati pe care nu le vor putea duce la bun sfarsit. Cunoasterea propriilor limite este esentiala pentru netezirea drumului pe care-l avem de parcurs in perioada imediat urmatoare.

25 nov. 2014, 04:00
Horoscop 25 noiembrie: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 25 noiembrie

Berbecii decid sa tina pentru ei propriile dorinte si nevoi pe masura ce constientizeaza ca dezvaluirea lor, chiar si unor persoane foarte apropiate, ar putea sa le creeze probleme majore. Nativii din Berbec sunt cumva rupti intre doua stari contradictorii: pe de o parte trebuie sa faca fata activitatilor curente, pe de alta parte sunt framantati de trairi pe care incearca din rasputeri sa le tina sub control. Intr-un punct, insa, vor fi nevoiti sa dea cartile pe fata caci altfel risca sa-si periciliteze relatii foarte importante.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 25 noiembrie

Taurii isi constientizeaza cu adevarat propria stare de fapt. Desi acest lucru ii va tulbura, o sa le ridice multe semne de intrebare cu privire la cine sunt ei, la ce fac si la ce-si doresc de la viitorul lor, reusesc sa obtina si un anumit sentiment de multumire pe fondul cunoasterii dobandite. Taurii prefera sa stie adevarul despre ei insisi decat sa se piarda in propriile fantezii. Este indicat sa se foloseasca de noile informatii intr-un mod constructiv, nu sa se condamne pe ei insisi pentru ceea ce nu au facut, dar ar fi trebuit sa faca la un moment dat in trecut.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 25 noiembrie

Gemenii sunt framantati de propriile ganduri, tot mai puternice si tot mai tulburatoare, fapt care rasfrange o aura negativa asupra starii lor de spirit. Se simt prinsi intr-o cusca si nu reusesc sa gaseasca o cale de scapare. Insa nativii din Gemeni detin forta intelectuala de care au nevoie pentru a se elibera. Probleme intampina, insa, pe partea emotionala, caci nu reusesc sa-si stapaneasca trairile in mod eficient, lasandu-se absorbiti energetic de tot ce vad ei negativ in jurul lor. Atata timp cat isi mentin coloana vertebrala, cat timp isi pastreaza integritatea emotionala pot razbate si in aceasta perioada dificila.

RAC – horoscopul zilei de marti, 25 noiembrie

Racii se simt nemultumiti de o stare de fapt, iar acest lucru este vizibil pentru toata lumea din jurul lor. Sunt irascibili si foarte sictiriti. In loc sa-si canalizeze energia in aspecte pozitive, Racii tind sa si-o iroseasca pe propriile frustrari pe care, fara sa-si dea seama, si le alimenteaza de unii singuri. Au nevoie de putin timp pentru ei insisi. Doar astfel isi vor putea linisti mintea, doar asa vor putea gasi abordarea potrivita pentru solutionarea starii de fapt problematice care-i framanta.

LEU – horoscopul zilei de marti, 25 noiembrie

Un val puternic de constientizare se rasfrange asupra nativilor din Lei. Acestia descopera o alta abordarea asupra ceea ce li se intampla, iar rezultatele obtinute sunt puternic tulburatoare. Leii dau impresia ca-si pierd increderea in sine pe masura ce se condamna pe ei insisi ca n-au fost constienti de tot ce s-a intamplat atunci cand trebuia. Insa, spre norocul lor, cineva drag, poate un prieten bun sau poate partenerul de cuplu, o sa aiba cuvintele potrivite la el si o sa linisteasca nativul din Leu.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 25 noiembrie

Fecioarele oscileaza intre a se inchide in sine, a inghiti in sec si a-si reprima problemele si a spune clar si tare ce-i framanta. Nu exista jumatati de masura, indiferent ce aleg trebui realizat pana la capat. Fecioarele sunt pe punctul de a alege o noua abordare a traiectoriei proprii, una mult mai practica decat cea precedenta. Desi resimt puternic framantarile, Fecioarele n-ar trebui sa se lase infrante de seriozitatea starii lor de fapt, caci solutia este mai la indemana decat au ele impresia.

BALANTA – horoscopul zilei de marti, 25 noiembrie

Balantele nu sunt dispuse sa-si ingroape trairile astazi doar pentru a mentine o stare de echilibru in cercul lor apropiat de oameni. Sunt chiar dispuse sa renunte la diplomatie si sa dea cartile pe fata intr-un mod cat mai pragmatic, chiar dur pentru unele persoane mai sensibile. A spune totul este recomandat Balantelor, dar inainte de toate trebuie sa-si asume posibilele consecinte ale gesturilor lor.

Citeşte mai mult pe lyla.ro