Horoscop 25 septembrie 2023. O zi în care emoţiile năvălesc şi par să nu se mai oprească. Gestionarea lor va fi adevărata provocare a zilei

Ideile noastre sunt marete azi! Avem un trigon intens si minunat intre Mercur in analitica Fecioara si Jupiter in luxuriantul Taur, si impreuna ne incurajeaza pe toti sa traim viata la maximum.

25 sept. 2023, 00:15
Horoscop 25 septembrie 2023. O zi în care emoţiile năvălesc şi par să nu se mai oprească. Gestionarea lor va fi adevărata provocare a zilei

Horoscop 25 septembrie 2023. Trebuie sa ne dam voie sa ne jucam si sa fim creativi. Intre timp, Luna in Varsator va continua sa faca o cuadratura cu Jupiter si o inconjunctie cu Mercur, emotiile noastre ar putea fi putin agitate de toata aceasta excitatie. Incearca sa ramai calm.

Horoscop 25 septembrie 2023 BERBEC

O intalnire cu cineva poate avea un efect profund daca te inspira sa iesi din zona de confort si sa imbratisezi noi posibilitati. Daca este ceva ce credeai ca nu poti face, apoi aceasta persoana are dovezi si metode sa iti arate ca poti. Mai mult, vei vedea ca aveti interese comune, facand ca aceasta prietenie sa fie speciala.

Citeste si Lecţia karmică pe care ești aici să o înveți, pe baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut

Horoscop 25 septembrie 2023 TAUR

Daca eforturile tale produc rezultate sub asteptari, asta se poate datora lui Mercur care intra in trigon cu Jupiter. Oricum, zilele ce urmeaza se vor dovedi productive daca esti dispus sa iei lucrurile fix asa cum vin. O ofera buna si surprinzatoare nu ar trebui respinsa, desi poate implica o anumita gandire din partea ta.

Horoscop 25 septembrie 2023 GEMENI

Poate ca ai mai multe optiuni deschise pentru tine, dar dupa recenta configuratie lunara din zodia ta care inca isi manifesta o influenta, evita sa te comiti prea repede in oricare dintre ele. Da-ti timp, pentru ca pot fi si alte posibilitati care pot aparea in urmatoarele saptamani. Trebuie sa ramai focusat pe responsabilitatile tale prezente, dar sa spui bun venit la tot ce se prezinta nou in fata ta acum.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Cum afectează sezonul Balanţei horoscopul iubirii pentru fiecare zodie în parte. Atenţie la relaţii şi parteneriate!