Horoscop 26 august 2023. Trigonul format de Mercur cu Pluto aduce veşti bune

Horoscopul zilei de joi, 26 august 2021 oferă câteva descrieri generale. Vrei să sărbătoreşti un eveniment important pentru tine. Ai fost generos în ultima perioadă, iar astrele îţi aduc laude din partea oamenilor care nu cunoşteau şi această latură a ta.
Alina Costache
25 aug. 2023, 16:19
Horoscop 26 august 2023. Trigonul format de Mercur cu Pluto aduce veşti bune

Horoscop 26 august 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii au o zi cu suișuri și coborâșuri, pentru că intervin o mulțime de situații peste ei. La început de zi lucrurile merg mai greu și berbecii se pot confrunta cu câteva probleme la locul de muncă. În schimb, la final de zi lucrurile se schimbă dramatic, întrucât în viața acestui nativ apare o nouă persoană, care îi dă lumea peste cap. De asemenea, berbecii se fac remarcați prin intermediul unui talent.

Berbecii au suficiente idei pentru a veni cu o mulțime de soluții la locul de muncă sau la studii. Vor apărea și situații în care reacția rapidă îi va ajuta să facă mai mulți bani. Șefii sunt mulțumiți de ei și simt că fără un muncitor ca acest nativ nu se vor putea descurca. Vă așteaptă o seară frumoasă cu o cină specială.Tonul pe care îl vei folosi astăzi în discuțiile cu anumite persoane ar putea influența foarte mult felul în care acestea te vor percepe. Acordă mai multă atenție felului în care comunici și evită să abordezi subiecte pe care nu le stăpânești prea bine.Astăzi ai o şansă de a merge într-un loc unde ţi-ai dorit de mult timp. Totuşi, vei umbla prin oraş pentru a rezolva nişte lucruri legate de acte şi documente importante.Trigonul format de Mercur cu Pluto pe cerul vostru astral indică faptul că veți depune eforturi considerabile pentru a-i arăta partenerului că a făcut alegerea corectă, dragi nativi Berbec! Într-adevăr, veți încerca să-l convingeți prin demonstrații de atenție. Cum? Oferind flori, gătind o cină intimă și plăcută, ajutând la rezolvarea unei probleme, orice ați face, o veți face cu plăcere! La locul de muncă veți fi incredibil de convingători și eficienți astăzi. Configurația planetară a zilei va fi deosebit de favorabilă finanțelor. Vă aflați într-o perioadă bună de decontare, iar afacerile voastre vă pot îndeplini dorințele. Veți dori să discutați cu un membru al familiei care nu este foarte receptiv, cum ar fi un adolescent, de exemplu. Seara va fi densă și bogată în discuții foarte interesante.

Horoscop WEEKEND 25-27 august 2023. Pasionalul Marte se îndreaptă spre Balanţă 

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această zi, Taurii se vor bucura de mai mulți bani, datorită faptului că știu să reacționeze foarte rapid și corect. Poziția planetelor arată că vor apărea și diferite propunere care sunt foarte greu de refuzat. Cu toate acestea trebuie de analizat nu doar părțile pozitive, dar și cele negative.Astrologii povestesc că în această zi taurii sunt foarte inspirați și creativitatea îi ajută să evite câteva situații neplăcute la locul de muncă. Stelele mai arată că taurii pot cuceri atenția multor oamenii datorită felului de a se îmbrăca și comporta. Este o zi în care această zodie va evolua la capitolul bani, deoarece știe să intervină cu cele mai potrivite cuvinte.Contextul astral îți va oferi șansa de a-ți îmbunătăți imaginea în public. Tot ce trebuie să faci este să ai mai multă încredere în tine, să ieși în față și să vorbești deschis despre ideile tale. Poți obține rezultate spectaculoase! Lumea se învârte în jurul ideilor și cuvintelor. Azi, ai dorința de a aborda persoana specială din viața ta, dar ai ezitări cu privire la fapta propriu-zisă. Singurul mod de a afla ce simte ea este să o întrebi, chiar dacă există riscul de a fi dezamăgită. Du-te și află răspunsurile!Veți fi plini de îndoieli sub influența opoziției dintre Lună și Venus pe cerul vostru, dragi nativi Taur! Contextul astral va declanșa dorința voastră de a clarifica o situație. Calmați-vă! Partenerul va fi deschis dialogului. Dacă sunteți dezamăgiți de rezultatul unui proces sau al unei negocieri, puneți-l în coșul de gunoi al memoriei și nu rămâneți cu acest sentiment de eșec. Eforturile voastre, dacă le mențineți, mai devreme sau mai târziu ar trebui să fie încununate de succes, atât timp cât credeți în ele. La nivel relațional, probabil că veți întâmpina dificultăți în reconcilierea echilibrului personal cu familia sau anturajul prietenilor. S-ar putea să vă simțiți ușor răniți de cei apropiați, cuvintele lor vă pot supăra fără ca ei să o dorească. Dar hiperemotivitatea voastră va explica această susceptibilitate.

Astăzi, poți schimba direcția lucrurilor conform planurilor tale. În ultimele săptămâni, totul a părut a fi o junglă nebună la locul de serviciu însă starea aceasta ia sfârșit azi. Simte-te liberă să te bucuri alături de colegii tăi de aceste momente. Astăzi, s-ar putea să te lovești de momente stresante, care pe termen lung îți afectează sănătatea. Concentrează-ți atenția pe respirație; dacă reușești să îți distragi atenția și să fii atentă la acest gest simplu, vei dezvolta o abilitate prețioasă care îți va crește de o mie de ori bunăstarea.

 

Mercur retrograd a început. Ce ZODII sunt binecuvântate de a treia retrogradare a planetei comunicării până pe 15 septembrie 2023

Horoscop 26 august 2023 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În această zi, Gemenii vor lua o decizie care îi va scăpa de o mulțime de probleme în viitor. De asemenea, la capitolul bani, se poate lăuda cu mai multe venituri datorită unei colaborări sau unui proiect. Poziția planetelor arată că nu vor putea evita o discuție cu o persoană apropiată, care nu este chiar foarte plăcută, în schimb este necesară.Gemenii în această zi creează noi cunoștințe și se descurcă foarte bine cu lucrul în echipă. Astrele arată că multe persoane o să-i admire pentru unele acțiuni sau fapte făcute în trecut. În a doua partea zilei gemenii preferă mai mult să se odihnească și să stea mai mult singur, analizând tot ce s-a întâmplat în această zi. Astrologii recomandă acestui nativ să nu creadă chiar toți oamenii în această zi, întrucât pot avea scopuri ascunse.Pare că o persoană apropiată vrea să se joace cu nervii tăi, având în vedere că face tot felul de gesturi care par ușor deplasate. Încearcă să ai răbdare cu ea și să nu te enervezi, mai ales dacă nu poți schimba lucrurile. Ia măsuri doar în cazul în care ți se pare că depășește orice limită. În timpul acestei opoziții formate între Mercur și Neptun, dragi nativi Gemeni, trebuie să faceți totul pentru a vă păstra calmul! Într-adevăr, acest context astral tinde să vă amplifice emoțiile și mai ales pe cele negative. În dragoste, s-ar putea să fiți neîndemânatici, ceea ce nu vă va ajuta.

Așa că stați liniștiți și așteptați cateva zile! La serviciu, orice lucru vi se va părea enervant. Astfel, este recomandat să îi lăsați pe alții să vă facă treaba. Nu veți avea răbdarea necesară pentru a soluționa sarcinile de lucru.Azi, petreci mult timp râzând alături de prietenii tăi! Dacă ai trecut printr-o perioadă solicitantă și stresantă, azi ai ocazia de a începe drumul spre fericire ieșind și bucurându-te de toate oportunitățile. În urma zilei de azi, vei avea o perspectivă mult mai pozitivă.Comunicarea dintre tine și colegii de serviciu a fost puțin dezamăgitoare în ultima perioadă, dar lucrurile se sfârșesc azi. Se dă tonul pentru o comunicare mult mai eficientă, poate tocmai datorită apariției unei persoane noi. Gradual va deveni tot mai ușor să adopți decizii potrivite sănătății corpului tău.

Va veni momentul în care vei prefera un măr în locul unei felii de tort, doar fii sinceră cu tine însăți și nu te lăsa influențată de presiunea exterioară! La nivel relațional, veți avea dificultăți să vă țineți gura închisă. Atenție în special la discuțiile cu o femeie! Cursul acestei conversații v-ar putea duce într-o zonă sensibilă, fără ca să vă dați seama.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

În prima partea zilei racii au o dispoziție bună și din acest motiv, sunt capabili să răstoarne munți. De asemenea, sunt susținuți și încurajați să nu se oprească din lucru, dar să continue în noi forțe. Poziția planatelor mai arată că pot apărea și posibilități financiare din nicăieri, care o să-i ajute foarte mult să evolueze în ceea ce face. Astrologii mai spun că vor face ceva ce au promis de mult timp.Te vei simți vinovat pentru o situație din trecut și vei încerca să repari unele lucruri. De asemenea, la locul de muncă se pot întâmpla multe lucruri ciudate, dar care vin în favoarea ta, așa că nu ai de pierdut nimic. La final de zi energia ta va apărea din nou și poate chiar vei pleca la o petrecere.Dacă cineva îți promite câștiguri însemnate astăzi, dar cu puțin efort, cel mai bine ar fi să te gândești de două ori înainte de a te implica în acest proiect. La mijloc poate fi vorba despre o înșelătorie, așa că ar fi bine să acorzi mai multă atenție acestui aspect.Un coleg are probleme şi îţi cere ajutorul, cu o situaţie neclară. Relaţia de cuplu trece la un alt nivel, dacă aveţi o relaţie de mulţi ani.Lipsa de încredere de care ați suferit nu cu mult timp în urmă va dispărea acum, datorită armoniei Lunii cu semnul vostru, dragi nativi Rac! Sentimentele pe care le simțiți, precum și afecțiunea pe care o primiți, vă vor da aripi și vă vor face propovăduitorii iubirii. Influența Lunii este de cele mai multe ori favorabilă intuiției, mai ales în domeniul profesional.

Lăsați-vă ghidați, fără a încerca să analizați lucrurile, mai ales dacă vă aflați într-o fază de oboseală nervoasă sau dacă vă confruntați cu plictiseala la locul de muncă! În familie, această armonie va promova momente de liniște și pace, cei dragi fiind încântați să-și petreacă timpul cu voi. Dar atenție, pentru unii dintre voi singurătatea ar putea fi simțită mai ales dacă vă petreceți seara refăcând trecutul!

Horoscop 26 august 2023 Leu (23 iulie – 22 august)

Leii pot primi mai multe sfaturi legate de un eveniment, dar decizia finală o vor lua doar ei. Poziția planetelor mai arată că pot urma unele discuții care o să vă pună pe gânduri și veți analiza mai bine situația în care vă aflați. La final de zi s-ar putea să primiți un cadou neobișnuit, dar în același timp foarte util.Leii se bucură de rezultatele care apar în urma unei munci foarte grele. Astrologii susțin că în această zi leii se vor simți extrem de mândri pentru eforturile pe care le-au depus. Și în plus, nu au fost în zadar. De asemenea, în a doua partea zilei primesc și un apel sau mesaj, care îi aduce o veste minunată. Pot apărea și câțiva oamenii care îi pot strica dispoziția mai aproape de seară.Astăzi vei găsi în tine puterea de a te liniști și de a face lucrurile cu calm. Rar ți se întâmplă să faci acest lucru, așa că va fi o surpriză chiar și pentru tine. Profită de ocazie pentru a comunica mai mult cu persoanele pe care le-ai neglijat în ultima perioadă.Primeşti nişte bani şi poţi să te răsfeţi cumparadu-ţi ceva pentru tine. Faci nişte donaţii şi o să fii împlinit sufleteşte de gestul făcut.

Armonia planetei Mercur cu semnul vostru conduce la o bună înțelegere cu partenerul, iar viața amoroasă are prioritate acum, dragi nativi Leu! Vă exprimați sentimentele fără nicio dificultate. Ce fericire pentru cupluri! Dar și pentru cei singuri care ar trebui, la rândul lor, să aibă oportunități de întâlniri amoroase.Dacă aveți proiecte în lucru sau o afacere care tocmai începe, șansele sunt de partea voastră pentru a le vedea cum cresc și se dezvoltă. Activitățile care necesită o capacitate de conciliere și care sunt legate de creație sunt favorizate în mod special. Financiar, veți putea începe să culegeți recompensele eforturilor din trecut. Aveți grijă, nu sunteți la sfârșitul problemelor, dar acum lucrurile ar trebui să funcționeze! Deoarece contextul este favorabil, continuați acele acțiuni care vă îmbunătățesc situația financiară!

 

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

În această zi, Fecioarele își pot îndeplini un vis foarte important. De asemenea, s-ar putea să planifici o mini vacanță ca te va ajuta să îți încarci bateriile. Astrologii menționează că la capitolul dragoste, s-ar putea să apară unele probleme legate de o casă sau de bani. Nu lăsați neînțelegerile nerezolvate, dar trebuie să ajungeți la un numitor comun pentru a evita niște probleme și mai mari.În această zi fecioarele demonstrează că nu pot fi călcate în picioare. Astrologii spun că în această zi zodia fecioară își arată caracterul puternic și nu se lasă bătură. În prima partea zilei poate apărea un conflict, care se va rezolva destul de dificil, pentru că sunt implicați oamenii cu niște orgolii extrem de mari. În a doua jumătatea zilei fecioarele decid să facă o schimbare legată de locuință sau chiar de înfățișarea lor.

Știi acele situații în care pare că viața ți se schimbă peste noapte? Tu vei exprimenta astăzi acest sentiment. O veste neașteptată va schimba totul în viața ta, însă va fi nevoie să te gândești foarte bine și să iei o decizie. Gândește pe termen lung și nu te pierde în detalii. Doar așa vei avea șanse mari să începi o viață nouă.Ai şansa de a pleca într-o vacanţă, într-un loc în care doreai să ajungi de mult timp. O problemă cu maşina se poate isca pe drum.Datorită sextilului format între Lună și Saturn, sunteți într-o formă bună, dragi nativi Fecioară! Reușiți să vă înțelegeți atât partenerul, cât și nevoile voastre și toată lumea se simte liberă și susținută. Aveți grijă să nu vă pierdeți spontaneitatea și sinceritatea! Nu toate pot fi controlate. La locul de muncă, toți colegii vor fi surprinși de sentimentul vostru de diplomație și, mai ales, de calmul indus de Saturn. Acest lucru va ajuta la rezolvarea problemelor în curs, precum și a unor dificultăți de relaționare.În familie veți ști să fiți polul sfaturilor, reușind să-i motivați în exces pe unii dintre cei dragi și să-i ascultați pe cei care au nevoie de ele. Nu uitați să vă gândiți și la voi înșivă! Generozitatea bine ordonată începe cu propria persoană!

Horoscop 26 august 2023 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Este o zi stresantă pentru acest nativ, deoarece multe lucruri se amână pe un termen nedeterminat. Astrologii vă recomandă să nu vă axați pe trecut, dar să trăiți cu prezentul. La final de zi s-ar putea să primiți o vizită plăcută care o să vă aducă în suflet fericire și liniște. Dacă este vorba despre o conexiune romantică, trebuie să ai curajul necesar să faci primul pas!Balanțele primesc o veste foarte bună în prima jumătatea zilei și acest lucru îi aduce o dispoziție fantastică. Energia pozitivă a acestei zodii o simt toți oamenii care îi înconjoară și are posibilitatea să cucerească un om, pe care îl simpatizează. De asemenea, finalul zilei balanțele îl petrec într-un loc mai deosebit și cu o încărcătură emoțională. Astrologii atenționează acest nativ să fie mai atent la drum și la deciziile spontane.Este o perioadă în care nici tu nu știi ce vrei, astfel că celor din jur le este aproape imposibil să îți facă pe plac. Mare atenție la reacțiile pe care le ai pentru că unele dintre ele îi pot jigni pe apropiații tăi. Mai bine eviți să spui unele lucruri decât să faci afirmații pe care mai apoi să le regreți.

Nativii zodiei Balantă trabuie să fie pregătiţi pentru una dintre cele mai aglomerate zile. Aceştia trebuie să fie atenţi pentru că vor da nişte răspunsuri.Sub această armonie a lui Jupiter cu semnul vostru, veți fi foarte îndrăgostiți față de partenerul vostru, dragi nativi Balanță! Chiar dacă perioada nu este prea bună pentru a oferi cadouri, veți dărui sau veți primi unul. La locul de muncă, clima este destul de efervescentă. În mijlocul tuturor acestor frământări, ceva s-ar putea transforma în favoarea voastră. Aspectul financiar este susținut de prezența lui Jupiter în armonie cu semnul vostru, aspect destul de pozitiv, planurile voastre dezvoltându-se în continuare. Veți simți multă mândrie în ceea ce privește relațiile cu cei dragi, în special cu copiii! Probabil că unul dintre ei vă va oferi ceva de care să fiți foarte mândri că l-ați adus pe lume. Sau poate un prieten vă rezervă o surpriză frumoasă? O seară frumoasă, oricum.

Horoscop 26 august 2023 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această zi, Scorpionii sunt foarte creativi și îndrăzneți. S-ar putea să facă multe lucruri pe care de obicei nu le fac. De asemenea, vei atrage atenția oamenilor din jur prin vestimentația ta sau felul în care te comporți. Poziția planetelor mai arată că poți avea noroc la bani în a doua parte a zilei. S-ar putea să fie legat cu o afacere sau un proiect.Astrologii spun că scorpionii vor avea o zi mai neobișnuită și tot datorită emoțiilor pe care le simte datorită unei persoane. Poziția planatelor arată că în prima partea zilei scorpionii pot fi impresionați de gestul unei persoane. Iar la final de zi poate lua o decizie spontană legată de viitorul unei relații. Astrele recomandă ca scorpionii să fie destul de sinceri cu tot ce simt și să nu se abțină de la unele comentarii.Dacă vei da dovadă de diplomație astăzi, lucrurile vor merge ca pe roate. Ar putea fi nevoie să ieși din zona de confort și chiar dacă îți va fi greu să o faci, cu siguranță nu vei regreta. Astăzi realizezi să faci ceva deosebit pentru familie. Toţi vor fi impresionaţi de gestul tău, mai ales că nu se aşteptă.Luna în sextil cu Saturn prezintă o relație plină de pasiune și promisiuni, dragi nativi Scorpion! Dacă aveți norocul de a fi într-o relație, poate veți dori să schimbați într-un fel situația!Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, acum este cu siguranță un moment favorabil pentru a aplica! Dacă răspundeți la o ofertă, este posibil să obțineți un interviu în câteva zile. În ceea ce privește domeniul financiar, contextul astral este propice pentru un bun management și pentru tranzacții foarte interesante. Este posibil ca un copil sau un tânăr din familie caută un sfat înțelept, pentru a îndepărta o temere. Nu subestimați situația, chiar dacă vi se pare banală! Pentru el, subiectul este foarte serios și foarte aproape de inima sa. Și chiar se bazează pe voi.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

În prima partea zilei, săgetătorii se ocupă de un proiect sau de un eveniment important și stabilește toate detaliile. Astrele arată că la final de zi poate beneficia de o oportunitate de a se dezvolta într-un anumit domeniu. Stelele mai arată că sunt destul de norocoși la capitolul bani și pot beneficia de o sumă, pe acre o va folosi în viitor cu un scop nobil.Este o zi în care această zodie va reuși să facă multe lucruri legate de casă sau de un eveniment important. Astrologii observă că pot interveni și situații neplăcute în care veți afla că ați fost duși de nas. Unele conflicte nu pot fi evitate, pentru că există câțiva oamenii care nu știu ce înseamnă responsabilitate și înțelegere.Poți găsi o nouă modalitate prin care să îți echilibrezi veniturile. Acest lucru te poate ajuta să pui ceva bani de-o parte. Recomandat ar fi să ții o evidență a banilor și să eviți cheltuielile inutile. Pierzi timpul fără rost, iar partenerul de viaţă dă semne că îşi doreşte altceva în viaţă. Dezamăgirea poate fi dureroasă şi confuzia vă poate urmări întreaga zi.Trigonul format de Venus și Saturn pe cerul vostru vă invită la o analiză majoră, dragi nativi Săgetător! Poate e timpul să faceți un bilanț al relațiilor voastre. V-ați întrebat vreodată care dintre ele nu mai sunt potrivite? Abilitățile voastre vor fi observate de colegi sau de cei care apreciază modul vostru de a contribui la munca de birou și la spiritul de echipă. Acum este momentul perfect să luați măsuri, mai ales dacă ați așteptat o vreme să investiți sau să finalizați o tranzacție financiară. Cei dragi sunt foarte norocoși pentru că vor putea conta pe voi, pentru a rezolva anumite dificultăți sau conflicte. În cele din urmă, explicați-le oricum că nu puteți avea grijă de toate! Ascultarea dificultăților în sine este deja un mare cadou.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În această zi, Capricornii s-ar putea să facă o schimbare majoră legată de înfățișarea lui. Poate urmează o plimbare prin magazinele de haine, bijuterii, genți și încălțăminte. Poate chiar alegeți să treceți prin salon pentru a vă împrospăta părul. La final de zi aveți șanse să fiți chemați la o petrecere, care o să vă aducă multe emoții pozitive.Capricornii își îndeplinesc unele dorințe în această zi și se simt împliniți că au această posibilitate. În prima jumătatea zilei pot avea și o discuție serioasă legată de viitorul lor sau poate chiar de o relație. Capricornii în această zi sunt siguri în cea ce vor de la viață și nu se lasă călcat în picioare, chiar dacă sunt înconjurați de oamenii care nu știu să păstreze unele limite.Poți da dovadă de ceva mai multă maturitate în relația cu persoana iubită, astfel că situația voastră sentimentală se poate îmbunătăți. Nu ar fi exclus să îți dai seama că ai greșit și că ar trebui să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.O persoană dragă îţi dă o veste minunată. Primiţi musafiri şi puteţi sărbători la o masă festivă.Trigonul format între Mercur și Pluto se va ocupa în mod pozitiv de voi, dragi nativi Capricorn! Vă veți gândi la cea mai bună modalitate de a vă consolida relația și de a permite partenerului câteva mici capricii. Cu Mercur pe cerul vostru, veți avea o putere de convingere considerabilă. Influențați de Pluto, este de la sine înțeles că cei care lucrați în comerț sau în domenii în care este necesar să dezbateți idei, veți convinge rapid un terț, fiind incredibil de eficienți. Uneori, pentru a împărtăși un moment plăcut, tot ce trebuie să faceți este să organizați o sesiune de gătit. Dacă celor dragi le plac spectacolele pe această temă, de ce nu încercați să reproduceti cu ei o rețetă care le-a plăcut, doar pentru distractie?

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii vor avea o zi mai dificilă din punct de vedere emoțional, fiindcă apar o mulțime de situații imprevizibile atât la locul de muncă, cât și acasă. Din fericire, sunt înconjurați de oamenii, care mereu îi ajută și susțin. Astrologii scot în evidență că vărsătorii pot să ia o decizie care le poate schimba stilul de viață și poate chiar unele principii. Nu sunt excluse niște certuri, care vor scoate la iveală informații noi și utile pentru zodia vărsător.Urmează o schimbare majoră pentru zodia Vărsător, poate fi legată de viața personală. S-ar putea ca în această zi să se dezamăgească complet în partenerul de viață și să ia decizia să pună un punct. La capitolul bani vor apărea mai multe oportunități care o să vă permită să aduceți mai mulți bani acasă.Descoperi că o persoană te minte în față și nu știi deloc cum să procedezi. Te deranjează situația, mai ales în contextul în care tu ai tratat-o cu sinceritate. Cel mai bine ar fi să rupi orice legătură cu această persoană.Partenerul de viaţă te ajută şi se ocupă de ceva în locul tău. Apreciezi efortul depus şi o să te revanşezi cu nişte mici cadouri, pentru a-i răsplăti timpul acordat ţie.Acest trigon între Saturn și Venus pe cerul vostru astral poate fi foarte interesant, dragi nativi Vărsător! În dragoste, veți ști să combinați perfect rațiunea și sentimentele, ceea ce vă poate conduce la dezvoltarea unor proiecte solide, capabile să vă întărească relația. Acest trigon vă face conștienți de aspectele pozitive ale vieții voastre profesionale. Iar dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, veți beneficia de ajutor astral! La nivel financiar, veți avea o obiectivitate de neegalat. Chiar dacă Venus vă face să doriți să cheltuiți, Saturn se va asigura că rămâneți rezonabili. Veți fi destul de mândri de voi că ați rezistat tentațiilor. O seară frumoasă și foarte plăcută vă așteaptă la nivel relațional. Veți adormi încântați că ați reușit să-i ajutați pe cei apropiați.

Horoscop 26 august 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este o zi norocoasă pentru acest nativ, în special în dragoste. S-ar putea ca persoanele singure să găsească a doua jumătate într-un loc foarte ciudat. Iar cei car fac parte dintr-o relație, există multe șanse ca partenerul să vină cu inițiativa de a schimba ceva în viața intimă. Aveți nevoie de mai mult curaj și încercați să fiți mai deschis la diferite propuneri.Astrologii spun că peștii vor avea o zi mai dificilă din punct de vedere financiar, fiindcă vor fi nevoiți să cheltuie mai mulți ban, decât și-au planificat de la bun început. Poziția planatelor mai arată că la locul de muncă șefii sunt destul de impulsivi și pot lua câteva decizii spontane. Iar acest lucru îi poate aduce zodie pești neplăceri. Din fericire, acasă lucrurile sunt mai liniștite și mai calme.Dacă simți că locul tău nu mai este într-un anumit loc, cel mai bine ar fi să pleci și să nu privești în urmă. Evită să cauți scuze și nici nu te raporta la trecut dacă atunci totul mergea bine. Poți avea doar de suferit făcând acest lucru.Apare ocazia de a schimba ceva ce nu era pe placul tău în relaţia de cuplu. Înainte să iei o decizie, te interesezi dacă alegerea ta supară partenerul de viaţă.Influența sextilului format intre Luna și Saturn pe cerul vostru este foarte ambiguă, dragi nativi Pești! Unii pot experimenta dragostea perfectă, alții o furtună care nu va fi gravă, dar benefică pentru a vă dezvolta relația sentimentală. Diplomația și obiectivitatea vor fi cuvintele de ordine la locul de muncă. Este posibil să vă regăsiți în mijlocul unei rezolvări de conflicte între mai mulți colegi și va trebui să vă mențineți imparțiali. Sensibilitatea voastră este deosebit de accentuată acum. Sunteți receptivi la toate stările de spirit ale celor apropiați. Este un moment de armonie cu ceilalți care ar putea fi, de asemenea, o clipă minunată pentru a vă bucura de o anumită situație. Aveți grijă, totuși, să nu cădeți în melancolie, mai ales înainte de a adormi!

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de angajați
Capital.ro
Noua lege de la 1 iulie. Este schimbarea pe care o așteptau milioane de români
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Acești români vor primi 5.000 de euro! Ce trebuie să facă pentru acești bani GRATIS
Adevarul
Ucraina a distrus ultima navă purtătoare de rachete staționată în Crimeea
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Splendoarea de care puțini români știu. Locul care te transpune într-o altă lume
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan de la Ploiești, fotografiat la locul unui accident grav din Capitală
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Urmărire cu final neașteptat! Un afacerist a intrat cu un Lamborghini într-un stâlp în timp ce urmărea un motociclist care îi furase ceasul în valoare de 40.000 de euro. Ce s-a întâmplat cu hoțul
Capital.ro
Ungurii devin stăpâni în Europa. Susținerea este totală pentru Viktor Orban
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Cresc SALARIILE. Angajații care vor primi mai mult cu 10%
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'