Horoscop 26 februarie 2015: Ce îţi rezervă astrele

Horoscop 26 februarie 2015: Citește horoscopul pentru toate zodiile și vezi ce îți rezervă astrele.

RomaniaTV.net
25 feb. 2015, 14:32
Horoscop 26 februarie 2015: Ce îţi rezervă astrele

Horoscop 26 februarie 2015 – Berbec

Daca vezi ca nimic nu mai inainteaza urmand propriile tale idei, ar fi bine sa ceri ajutor de la altii. Ai putea intalni azi pe cineva care se va dovedi a fi cel mai eficient ghid pentru tine, in situatia de fata, ca atare nu te crampona doar de propriile principii. Sunt momente cand a apela la altii si, mai ales, a respecta parerile lor, e salvator, asa cum se va intampla si astazi. Lasa incapatanarea la o parte si orgoliul ca te descurci si singur si asculta ce spune celalalt. Fie ca-i ceri tu direct sfatul sau ti-l ofera printr-un concurs de imprejurari favorabil tie, vei vedea ce folositoare e interventia sa!

Citeşte şi Horoscopul lunii martie 2015: Află previziunile pentru zodia ta

Horoscop 26 februarie 2015 – Taur

Daca nu stai si astepti sa se rezolve problema de la sine, ai face mari pasi inainte spre scopul tau cel mare. Apuca-te de treaba, pune mana pe unelte si construieste singur ceea ce vrei sa obtii, pentru ca nu vine nimeni sa faca asta in locul tau. Spiritul de initiativa, energia investita, curajul de a da startul acum si de a trece la fapte iti vor fi recompensate cu o evolutie rapida si buna spre ceea ce visezi. Toate evolueaza foarte bine datorita acestor resurse de energie pozitiva pe care le canalizezi prioritar spre scopul tau, ca atare nu lasa vremea sa treaca: fa ceva in interesul tau!

Horoscop 26 februarie 2015 – Gemeni

Suferi in sinea ta pentru o dezamagire de care nu te poti inca detasa, desi nu mai are nicio importanta in prezent. Nu e genul tau sa te tot refugiezi in trecut, in amintiri, in fostele tale experiente negative, ca atare numai de tine depinde sa inchizi acel capitol de odinioara odata pentru totdeauna si sa te concentrezi numai asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu merita sa tot scormonesti prin sipetul cu amintiri dupa cine stie ce lectii trecute, pentru ca ceea ce se petrece acum in viata ta are deja la baza lectiile deja intelese atunci. Din toate inveti, deci si acestea probleme de demult si-au lasat amprenta asupra omului care esti acum.

Horoscop 26 februarie 2015 – Rac

Nu sta sa tot treci in revista ce nu ai in acest moment, ci lasa-te dus de cursul firesc al vietii catre ceea ce vei primi de acum inainte. Daca nu ai curaj sa ceri de la viata ceea ce nu detii, daca ceea ce ai primit nu te satisface, e clar ca nu vei fi multumit niciodata, ca atare e bine sa fii mai recunoscator pentru ceea ce ai obtinut deja, chiar daca nu e la nivelul maxim sperat. Asteapta, mergi inainte si lupta pana ce si aceste goluri vor fi umplute, fara sa te cramponezi de lipsurile trecatoare. Sigur vei obtine tot ce vrei, dar pentru asta trebuie sa ai o atitudine optimista si pozitiva asupra vietii. Nu ai nimic, zici? Nu-i adevarat: ai multe si vor mai veni si altele, dar nu acum, pe loc!

Citeşte şi Horoscop: Află dacă îşi doreşte să experimenteze o partidă de sex în trei, în funcţie de zodia lui

Horoscop 26 februarie 2015 – Leu

Este o zi banala, in fond, care nu aduce nimic iesit din comun, dar care tie iti convine de minune prin calmul si rutina ei. Te ocupi de lucruri statice, sedentare, dar pesemne ca tu chiar aveai nevoie de un astfel de ritm mai lent pentru a iesi din stresul ultimei perioade. Cat timp nu apare nimic care sa-ti dea peste cap tihna aparenta, e o zi buna, deci profita de calmul care se lasa peste multe planuri din viata ta. Daca iti permiti o zi complet libera, fara nici un fel de efort, ar fi in beneficiul tau pentru a-ti reincarca bateriile. Ai nevoie de odihna si ceva mai multa liniste!

Horoscop 26 februarie 2015 – Fecioara

Ai uneori nevoie sa te rupi de stresul cotidian si sa te retragi in lumea ta interioara, cea in care esti liber sa visezi frumos, sa inventezi ceea ce nu ai in viata obisnuita. Nu e doar visare aici, nu e doar un spatiu al fanteziei in care poti zburda cum vrei, ci e atelierul tau de creatie. Acolo se nasc visele tale cele mai frumoase, planurile tale de viitor, scopurile tale cele mai inalte, ca atare ofera-ti, din cand in cand, acest ragaz in care sa stai de vorba cu tine insuti. Asa descoperi ce anume iti doresti, pe ce te poti baza pentru a ajunge la visele tale, creand strategii dintre cele mai eficiente. Chiar daca acum esti doar la etapa visului, esti convins ca va veni ziua cand ceea ce creezi va prinde contur si in realitate.

Horoscop 26 februarie 2015 – Balanta

E o placere sa iti aduci aminte, din cand in cand, ce rol important au jucat altii in viata ta. Vin si astfel de momente de bilant cand ai ocazia sa-ti arati recunostinta fata de cei care te-au sprijinit cand ai avut mai mare nevoie. O faci cu sinceritate si cu iubire, pentru ca esti constient ca, fara interventiile lor, candva, in momentele cheie ale existentei tale, ai fi pierdut timp si energie pentru a depasi singur acele hopuri. Ei au fost alaturi de tine cu un sfat sau cu o mana de ajutor si ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua cand te vei putea achita de aceste datorii, pentru ca va exista si un moment in care le poti intoarce serviciile cu bucurie ca poti fi si tu de ajutor in acelasi mod.

Citeste mai mult in Revista TEO.