HOROSCOP 26 februarie – 4 martie. Zodia care intră în „faliment”, zodia care primeşte o mărire de salariu

HOROSCOP 26 februarie - 4 martie. Toată lumea speră ca săptămâna care urmează să fie și cea în care dau lovitura pe plan financiar, dar astrele sunt favorabile doar anumitor zodii.

RomaniaTV.net
25 feb. 2018, 11:32
HOROSCOP 26 februarie – 4 martie. Zodia care intră în „faliment”, zodia care primeşte o mărire de salariu

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Berbec

Banii îți alunecă printre degete precum nisipul, iar nimic nu pare să meargă bine pe plan financiar. Fenomene astronomice din săptămâna viitoare vor duce la pierderi financiare și cheltuieli mari.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Taur

Apar oportunități de a face mai mulți bani. Nativii Taur trebuie să fie cu ochii în patru pentru a observa șansele care apar la orizont.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Gemeni

Vor apărea cheltuieli pe care te vor forța anumite rude să le faci. Situații neprevăzute vor face ca nativii Gemeni să scoată din buzunar bani, dând peste cap planurile de a economisi.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Rac

Urmează o săptămână stabilă din punct de vedere financiar pentru nativii Rac. Un posibil câștig uriaș se află la o aruncătură de băț.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Leu

Progesul va defini săptămâna care urmează. Astrele le vor zâmbii Leilor pe plan financiar, deschizând uși pentru succese și dezvoltări.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Fecioară

Fecioarele vor fi bântuite de greșeli ale trecutului. Din acest motiv, riscă să rateze o oportunitate profitabilă. Este recomandat să vă asumați anumite riscuri.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Balanţă

Visurile devin realitate pentru nativii Balanță în următoarea săptămână. Astrele vor aduce rezultate pozitive pe plan financiar.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Scorpion

Deși săptămâna care urmează va fi marcată de prosperitate pentru Scorpioni, grija este recomandată. Luați decizii legate de bani numai după ce v-ați gândit serios.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Săgetător

Săgetătorii vor da de Raiul pe Pământ în următoarele zile, fiind norocoșii zodiacului pentru horoscopul săptămânal. Este momentul să cereți o promovare.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Capricorn

Urmează o săptămână plină de dorința de răsfăț. Deși Capricornii vor dori să cheltuiască bani pe lucrurile care îi bucură, nu le va fi foarte ușor să-i și obțină.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Vărsător

Astrele vor face astfel încât să pierzi bani, deși nu în cantități mari. Vei fi ocupat cu alte lucruri, suficiente cât să nu observi pierderile.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie – 4 martie Peşti

Peștii vor avea încredere mare în ei în săptămâna care urmează. Cu multă răbdare și determinare, vei putea să obții lucrurile de care ai nevoie.