Horoscop 26 septembrie 2022: Conjuncție Mercur-Venus în Fecioară. Conflict între minte și inimă, influențe majore pentru zodii

Începem în forță ultima săptămână din septembrie. Luni, 26 septembrie, Mercur retrograd în Fecioară face conjuncție cu Venus, planetă aflată pe ultima sută de metri în Fecioară.

26 sept. 2022, 00:27
Horoscop 26 septembrie 2022: Conjuncție Mercur-Venus în Fecioară. Conflict între minte și inimă, influențe majore pentru zodii

Horoscop 26 septembrie 2022:  De cele mai multe ori, ceea ce spune mintea (Mercur) este în conflict cu ceea ce vrea inima (Venus). Nu și acum. Căci Mercur retrograd și Venus se întâlnesc pentru a armoniza situația. Comunicarea (Mercur) va deveni mai persuasivă, în timp ce relațiile (Venus) vor beneficia de calitatea conferita de Mercur.

Iată cum sunt influențate zodiile de conjuncția Mercur-Venus în Fecioară din 26 septembrie 2022.

Horoscop 26 septembrie 2022: BERBEC
Sănătatea și finanțele se anunță la cote înalte. Ai capacitatea de a analiza foarte bine situațiile și de a lua cele mai potrivite decizii. Venus îți arată punctele slabe din relații. Ai răbdare cu femeile din viața ta și fii atent la mijloacele de transport.

TAUR
Mercur te face mai înțelept, iar oamenii te vor căuta pentru sfaturi. N-ar fi rău să dobândești o specializare în plus, fie în domeniul în care activezi deja, fie într-unul în care să te simți mai împlinit decât în actualul. Venus îți atrage atenția la tot ceea ce înseamnă datorii, dispune, probleme financiare. Educația copiilor, dacă ai, devine propritară.

Horoscop 26 septembrie 2022: GEMENI
Mercur va favoriza tot ce are legătura cu viața de familie, propritățile, afacerile, comunicarea și acțiunile intelectuale. Venus te impinge de la spate să petreci mai mult timp acasă, în compania celor dragi. Este posibil, de asemenea, să vrei să-ți rearanjezi spațiul de lucru de acasă sau de la job.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 26 septembrie – 2 octombrie. Luna nouă vine cu schimbări legate de bani și avere
RAC
Mercur te încurajează să te gândești mai mult la dezvoltarea unui proiect anteprenorial sau proiecte independente de locul actual de muncă. Ia în calcul ceva ce are legătură cu scrisul, afacerile sau comunicare. Venus te anunță, însă, că s-ar putea să nu primești încurajări și suport de la familie, deci ai nevoie de și mai multă muncă pentru a păstra starea de stabilitate pe care ți-o dorești.

Zodiac CHINEZESC 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

 
LEU
Mercur are un singur cuvânt pentru tine: perseverență! Indiferent de domeniul în care activezi, ai nevoie de multă rabădare și rezistență pentru a merge mai departe. Venus te va ajuta să nu îți pierzi focusul, căci ai uneori tendința să lenevești. Fă-ți un program și ține-te de el!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.