Horoscop 27 aprilie 2022. Cine are noroc chior azi, s-au aliniat planetele pentru această zodie

Luna plină din aprilie va traversa zodia Scorpionului în zilele de 27 și 28 aprilie și se află în opoziție cu Soarele, care tranzitează acum zodia Taurului. Ambele zodii, Scorpionul și Taurul sunt preocupate de siguranță… Scorpionul, de siguranța lui emoțională, Taurul, de siguranța lui fizică și psihică. Luna plină din Scorpion va fi un moment al emoțiilor, dorințelor reprimate și al visurilor la care nu vrem încă să renunțăm.

27 apr. 2022, 00:12
Horoscop 27 aprilie 2022. Cine are noroc chior azi, s-au aliniat planetele pentru această zodie

Horoscop 27 aprilie 2022. Succesul la locul de munca, castiguri financiare sau o dorinta a inimii este pe cale sa devina realitate. Daca nici asta nu este grozav?! Sextilul dintre Mercur si Jupiter este ca si cand ai fi gasit trifoiul cu patru foi.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Unii dintre voi inca lasati alti oameni din alte zodii sa faca toata creatia pentru voi. Configuratia planetara azi te impinge sa te eliberezi de legaturi cu alti oameni care iti dicteaza si paveaza pasii vietii tale. Este timpul sa manifesti mai multa creativitate in propria ta viata, sa arati ceea ce de regula ascunzi. Exprima-te din plin si fara ezitari. Arata-le altora cine e de fapt la carmele vietii tale.

Horoscop rune. Mihai Voropchievici anunţă ce zodie începe în forţă luna mai, înfloresc câştigurile în portofel
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Esti foarte interesat de tot felul de activitati sau profesii care privesc alti oameni si binele lor – medicina, psihologie sau orice fel de terapie spirituala. Vei fi foarte sensibil in fata acestui tip de deschidere ce vine spre tine incepand de astazi. Alinierea planetara de acum initiaza progres in toate zonele existentei umane. Tine-ti ochii si urechile larg deschise.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
S-ar putea sa ii surprinzi pe cei din jurul tau in urmatoarele zile. Esti o persoana responsabila si altii se pot baza pe tine. Dar ca oricine altcineva, esti sensibil si la dorintele tale. Ar trebui sa te astepti ca dorintele sa iti fie asa de puternice azi incat sa fie irezistibile. Daca este vorba de o experienta pozitiva, posibil sa iti dea peste cap orice alta planificare a vietii personale de acum. Bucura-te si traieste clipa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 27 aprilie 2022. Intre lenevie si actiune!
Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 27 aprilie 2022. Zi mixta in dragoste. In prima parte Luna este in Pesti si te indeamna la lenevie si visare. Apoi se muta in Berbec si te impinge la actiune. profita de emotia create de pesti si actioneaza cu puterea Berbecului!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Este foarte important sa-ti pastrezi calmul pentru ca pot aparea neintelegeri si tensiuni in relatia de cuplu. Nu te concentra pe detalii insignifiante sa strice atmosfera armonioasa dintre tine si partener. Daca esti singur, astrele sunt favorabile unei intalniri memorabile.

Fecioara Maria, ce zodii vor avea parte de o zi binecuvântată
Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Petrece mai mult timp cu partenerul de cuplu. Vei vedea o imbunatatire a intimitatii in cuplu si vei recupera distanta care incepuse sa va separe. Daca esti singur, iesi mai des si distreaza-te. Inconjoara-te de persoane care te binedispun si vei vedea ca se va schimba ceva si in plan amoros.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O conversatie cinstita si matura cu partenerul de cuplu te va ajuta sa eliberezi tensiunea acumulata de ceva vreme. Totul se poate transforma armonios daca vei incepe sa vezi mai des partea plina a paharului. Daca esti singur, acum este unul dintre momentele prielnice sa accepti schimbarea si noul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.