HOROSCOP 27 APRILIE. Ce ţi-au rezervat astrele pentru duminică

Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ultima zi din săptămână.

RomaniaTV.net
27 apr. 2014, 09:17
HOROSCOP 27 APRILIE. Ce ţi-au rezervat astrele pentru duminică

BERBEC – Ziua este plină de surprize, iar cele mai multe dintre ele sunt plăcute şi legate de viaţa sentimental. Mai puţin plăcut vă surprinde atitudinea unora dintre colegi, care vă critică în mod nejustificat.

TAUR – Dacă încă nu v-aţi primit onorariul pe care îl meritaţi pentru o mai veche colaborare, s-ar putea ca astăzi să primiţiu o veste bună. Banii vor intra în curând în cont şi veţi putea să măriţi bugetul familiei.

GEMENI – Daţi dovadă de romantism, faceţi cadouri şi declaraţii şi vă surprindeţi partenerul cu această atitudine uşor teatrală, care provoacă şi încântare, dar ridică şi semne de întrebare.

RAC – Vă iubiţi partenerul, dar asta nu înseamnă că nu îi observaţi defectele. Despre defecte aţi dori să vorbiţi cu el, dar vă este teamă că l-aţi putea supăra sau jigni. Ar trebui să-i spuneţi ce aveţi pe suflet.

LEU – S-ar putea să aflaţi că partenerul are un succes important: îl aşteaptă o numire într-un post mai bun sau o mărire de salariu. Ar fi bine să nu stricaţi surpriza şi să nu-i spuneţi nimic din ceea ce ştiţi.

FECIOARĂ – Sunteţi foarte pretenţios cu toţi membrii familiei pentru că vreţi ca aceştia să aibă succes, să se autodepăşească. Uneori, însă, deveniţi mult prea critic şi, în loc să îi motivaţi, îi supăraţi şi le tăiaţi elanul.

BALANŢĂ – Ziua este foarte bună pentru a începe sau a dezvolta, după caz, orice fel de relaţii. Nici din punct de vedere financiar nu aveţi probleme, dar asta nu înseamnă că puteţi deveni risipitor.

SCORPION – Chiar dacă primiţi multe sarcini de serviciu, ar fi bine să nu vă plângeţi, ci să păstraţi aparenţele şi să daţi impresia că vă descurcaţi fără probleme. Este doar o zi mai dificilă, dar de mâine veţi fi din nou în formă.

SĂGETĂTOR – Fără să vă doriţi, s-ar putea să asistaţi la o discuţie purtată de mai mulţi colegi care critică pe toată lumea. Ar fi bine să nu vă lăsaţi atras în capcană, să vă păstraţi neutralitatea şi să nu vă lansaţi în niciun fel de aprecieri la adresa nimănui.

CAPRICORN – Eventualele probleme din cuplu şi-ar putea găsi rezolvarea. Daţi dovadă de multă răbdare şi înţelegere şi sunteţi dispus să faceţi compromisurile necesare, astfel întât relaţia să devină una armonioasă.

VĂRSĂTOR – Sunteţi un partener pe cinste. Asta o pot spune şi partenerii de afacerii, şi colegii de echipă, şi prietenii cu care vă întâlniţi. S-ar părea că nici persoana iubită nu ar avea de ce să se plângă.

PEŞTI – Dacă sunteţi singur, s-ar putea să vă îndrăgostiţi. Nu înseamnă neapărat că vă găsiţi partenerul ideal sau sufletul pereche, dar puteţi să întâlniţi o persoană speciaşă, care să vă cucerească inima şi să vă fie prieten pe viaţă.