Horoscop 27 februarie 2024. Focosul Marte se întâlnește cu expansivul Jupiter. 3 zodii depășeșc toate obstacolele

Pe 27 februarie 2024, trei semne zodiacale vor învăța că progresul pe care trebuie să îl facem se bazează pe o forță interioară care ar putea fi numită doar „spirituală”.

27 feb. 2024, 06:01
Horoscop 27 februarie 2024. Focosul Marte se întâlnește cu expansivul Jupiter. 3 zodii depășeșc toate obstacolele

Cel mai interesant lucru despre sfârșitul lunii februarie este că atât de mulți dintre noi ne găsim într-un loc în care trebuie să evaluăm ce ne-a adus aici și încotro ne îndreptăm. Există ceva foarte „fără scuze” în această perioadă a anului.

Acum ne conectăm la sursă, și motivul este pentru că vrem să fim fericiți. Nu mai suntem fascinați de obiceiurile noastre rele. Nu mai putem justifica de ce facem acest lucru, acela sau celălalt lucru, mai ales dacă acele rezultate sunt mai puțin decât ceea ce ne dorim. Suntem pregătiți să ne privim în oglindă, pregătiți să facem munca interioară, pregătiți să abordăm spiritual ceea ce trebuie făcut pentru a putea continua să fim oameni fericiți, „ușori”.

Unul dintre tranzitele care ar putea începe procesul este cuadratura dintre Marte și Jupiter, care ne va arăta că avem o alegere. Putem merge pe drumul nostru vechi, fără să ajungem nicăieri, să ne amăgim și să facem puțin progres. Putem alege să devenim una cu forțele care sunt și să ne străduim pentru pacea interioară și adevărul personal.

Trei semne zodiacale își găsesc forța interioară începând cu 27 februarie 2024:

Horoscop 27 februarie 2024 Gemeni
Unul dintre declanșatorii care îi determină pe oameni să schimbe ceva în bine este ideea de a privi profund ceea ce într-adevăr nu funcționează pentru ei. Pe 27 februarie 2024, vei trece printr-o „noapte neagră a sufletului„. Cu ajutorul tranzitelor precum Marte în cuadratuă cu Jupiter și Luna în Balanță, vei descoperi în tine schimbarea care trebuie să aibă loc, și o vei pune în mișcare.

Horoscop bani şi succes. Doar unele zodii înfrâng ghinionul şi au noroc pe toate planurile

Este un moment foarte sensibil în viața ta, și știi că nu va fi ușor. Determinarea și conducerea ta te vor ajuta să treci peste acea noapte întunecată, deoarece nu există un scop în a trece prin toate acestea fără un plan. Planifici să devii înțelept și sănătos. Acest lucru va necesita să faci o căutare profundă în suflet, tot ceea ce poți face mental. De fapt, ești nerăbdător.

Această zi îți arată că nu ești sclavul fricii tale, nici nu te ții în loc singur. Poate nu ai același impuls autodistructiv ca în tinerețea ta. Acum, că ești mai în vârstă, îți dorești pacea care vine odată cu alegerile bune și un stil de viață sănătos. Nu mai ești sclavul dorințelor tale. Te-ai ridicat deasupra, și pe 27 februarie 2024, vei putea să te simți bine pentru persoana în care te-ai transformat.

Horoscop 27 februarie 2024 Leu
Viața ți-a arătat că, pe termen lung, alegerile tale îți aduc lucruri bune sau rele și că, deși nu suntem responsabili pentru fiecare lucru care ni se întâmplă, facem parte din felul în care percepem ceea ce se întâmplă în viața noastră. Vei descoperi că în timpul Lunii în Balanță, pe 27 februarie 2024, ești aproape să-ți asumi acțiunile trecute pentru a le lăsa în urmă.

Să te lași de trecut înseamnă practic întreaga libertate pe care o vei experimenta în această zi și în zilele care vor urma. Ai reușit, Leu. Te-ai eliberat. Ai făcut acest lucru acceptând că a face greșeli face parte din ceea ce se întâmplă în viață și că nu are rost să le reprosezi din nou și din nou, doar pentru a te pedepsi. Ceea ce vei experimenta în această zi este o regenerare. Este autentic, este durabil, și vei ști că ai făcut lucrul corect.

DOUĂ planete intră în INIMA Soarelui. 10 zodii care se bucură de cel mai spectaculos CAZIMI între 27 și 29 februarie 2024

Nu mai ești atașat de ideea că trebuie să fii într-un anumit fel. ți-ai supus așteptările oamenilor, și te-ai identificat cu stiluri de viață care nu au fost neapărat alese de tine. Acum, ești într-un loc în viață unde cel mai seducător lucru pe care îl poți imagina este pacea personală. Nu mai ești sclavul dorințelor tale. Acest lucru te eliberează în trup, minte și spirit.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro