Horoscop 27 iunie 2022. Ascultaţi-vă intuiţia mai degrabă decât sfaturile celor apropiaţi, mai ales dacă este vorba despre decizii extrem de importante. Evenimente neprevăzute vă pot da planurile peste cap

Este o zi în care ar fi bine să daţi cezarului ce este al cezarului dacă vreţi să vă fie bine. Ascultaţi-vă intuiţia mai degrabă decât sfaturile prietenilor, ea nu vă va înşela niciodată.

26 iun. 2022, 12:24
Horoscop 27 iunie 2022. Ascultaţi-vă intuiţia mai degrabă decât sfaturile celor apropiaţi, mai ales dacă este vorba despre decizii extrem de importante. Evenimente neprevăzute vă pot da planurile peste cap

Horoscop 27 iunie 2022 BERBEC

Este o zi bună pentru semnarea de contracte şi acte oficiale, dar şi pentru luarea altor decizii pe care le-aţi tot amânat. Important este să vă ascultaţi intuiţia. Vă bucuraţi de sprijinul partenerului de viaţă.

Horoscop 27 iunie 2022 TAUR

Aveţi multe lucruri de bifat, azi, pe agenda de lucru şi aveţi tendinţa de a începe multe, dar riscaţi să nu terminaţi niciunul. Prioritizaţi-vă taskurile! Ocupaţi-vă doar de jumătate sau chiar de un sfert dintre lucrurile pe care vi le-aţi propus pentru azi ca să fiţi siguri că le şi finalizaţi. Pe seară, primiţi vizita unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme.

Horoscop 27 iunie 2022 GEMENI

Ar fi de preferat ca azi să evitaţi întâlnirile cu cei apropiaţi pentru că nu sunteţi chiar în apele voastre şi v-ar putea sări ţandăra din orice. Cei din jur, cel mai probabil, nu vor fi dispuşi să vă accepte ideile, iar voi v-aţi putea simţi respinşi, nedreptăţiţi, dar mai ales trădaţi.

Horoscop 27 iunie 2022 RAC

Un eveniment neprevăzut vă dă toate planurile peste cap. Poate fi vorba despre o problemă de familie şi să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie tranşantă. Aveţi încredere în voi şi amintiţi-vă că nu există decizii proaste.

Horoscop 27 iunie 2022 LEU

Vi se fac propuneri care nu vă pică  bine şi, deşi NU-ul urlă în voi, pe gură vă iese DA. Cel mai probabil nu veţi fi mai mulţumiţi cu alegerea DA-ului. Este momentul să învăţaţi să puneţi limite.

Horoscop 27 iunie 2022 FECIOARĂ

O zi plină de neprevăzut. O persoană de care v-aţi despărţit cu multă vreme în urmă poate reapărea în viaţa voastră. Iar intenţiile ei s-ar putea să nu coincidă cu ale voastre. Dacă sunteţi parte a unui cuplu, lucrurile se pot complica dacă daţi curs propunerilor venite din partea acestei persoane.

Citeste si Horoscop Urania 25 iunie – 1 iulie 2022. Luna Nouă în Rac aduce noi începuturi, moment prielnic pentru schimbări care vor avea consecințe benefice pe termen lung

Horoscopul zilei 27 iunie BALANŢĂ

Aţi avut parte de anumite schimbări în ultima perioadă. Astăzi vor apărea și primele semne pozitive ale acestor schimbări. Totodată, veţi avea parte de câteva propuneri interesante, cărora le puteţi da curs fără să staţi prea mult pe gânduri.

Horoscop 27 iunie 2022 SCORPION

Vi se anulează un eveniment pe care îl aşteptaţi de multă vreme iar asta o să vă dea toată ziua peste cap şi o să vă strice şi buna dispoziţie. În schimb, este o zi bună să aveţi iniţiative, mai cu seamă în ceea ce priveşte gospodăria sau relaţia de cuplu.

Horoscop 27 iunie SĂGETĂTOR

Un nou val de probleme emoţionale vă copleşeşte azi. Este momentul să spuneţi stop şi să începeţi să faceţi ceva şi pemntru voi. Câteva şedinţe de terapie ar fi bine-venite, dar dacă nu vi le permiteţi sau pur şi simplu nu vă încântă ideea, încercaţi meditaţiile ghidate de pe YouTube sau cursuri de dezvoltare personală.

Horoscop 27 iunie 2022 CAPRICORN

Este un moment potrivit să mai triaţi puţin oamenii din viaţa voastră. Sunt prea mulţi care vă încarcă cu problemele lor chiar şi atunci când nu este cazul. Cea mai simplă şi eficientă metodă este următoarea: vedeţi dacă vorbele lor coincid cu acţiunile lor, iar dacă constataţi că nu se întâmplă asta, lăsaţi-i în urmă. Cel puţin o perioadă.

Citeste si Horoscop iulie 2022. Vară de aur, singura zodie care va avea noroc triplu!

Horoscop 27 iunie 2022 VĂRSĂTOR

Sunteţi copleşiţi cu idei din toate părţile de la persoane care vor să vă ajute să vă rezolvaţi problemele, dar simţiţi că nimic nu e ce trebuie. Poate pentru că ar fi timpul să vă ascultaţi intuiţia şi să faceţi exact ce vă dictează ea, cu încredera că nu vă înşală niciodată.

Horoscop 27 iunie 2022 PEŞTI

Nu sunteţi chiar în apele voastre azi. Nu sunteţi nici comunicativ şi nici prea multă putere de concentrare nu aveţi. De aceea, ar fi bine să amânaţi evenimentele importante, întâlnirile, pentru că riscul să nu iasă aşa cum v-aţi dori este mare.


loading...
Partenerii noștri