Horoscop 28 aprilie 2022. Acum este momentul potrivit, ziua în care o zodie ia marile decizii

Aceasta zi favoriza oamenii care au incredere 100% in abilitatile lor. Vine perioada cea mai buna pentru implementarea celor mai indraznete planuri.

27 apr. 2022, 11:31
Horoscop 28 aprilie 2022. Acum este momentul potrivit, ziua în care o zodie ia marile decizii

Horoscop 28 aprilie 2022 Berbec

In ciuda dorintei puternice de a pleca intr-o calatorie chiar acum, cu greu ai o astfel de oportunitate. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa abandonati complet aventura – puteti sa mergeti la cel mai apropiat obiectiv turistic de casa. Ia o pauza de la rutina ta pentru a compune un vis. Lasa-ti imaginatia sa atraga ceea ce vrei sa vezi in realitate. Sfat: Incepeti sa visati la calatoria perfecta – Universul va va ajuta sa ajungeti acolo.

Horoscop mai 2022. Pavel Globa anunţă cele 4 zodii cu probleme, vin furtuni de primăvară în familie şi la serviciu
Taur

Taur, esti o persoana cu mai multe fete. Ai mai mult talent decat poti numara pe degete. Iesi din inchisoarea plictiselii si a descurajarii in care te-ai inchis. Ofera-ti sansa de a explora numeroasele aspecte din tine. Astrele sugereaza ca urmeaza o perioada de dobandire a talentelor ascunse in viata ta. Unii dintre voi s-ar putea sa se gandeasca sa investeasca intr-un proiect chiar acum. Hotaraste-te! Sfat: este timpul sa gasesti comorile ascunse in tine.

Horoscop 28 aprilie 2022 Gemeni

Lucrurile mari nu se intampla peste noapte, Gemeni. Trebuie sa lucrati la ele in mod constant. Trebuie sa fii dispus sa faci efortul pentru a face acest lucru. Este bine ca in fiecare moment te apropii din ce in ce mai mult de destinatia dorita. Totusi, nu te bloca pe drumul care te va duce acolo. Universul stie ce este mai bine pentru tine si creeaza in mod activ conditiile care sustin cresterea ta. Sfat: totul se va rezolva in favoarea ta daca esti dispus sa rezisti.

Rac

A fost o vreme cand te-ai uitat la ceilalti pentru dovada abilitatilor tale. A fost o vreme cand ai vrut ca lumea sa-ti spuna cat de departe ai ajuns. Dar asta nu mai este povestea ta. Acum crezi in tine si stii ca esti capabil sa faci lucruri marete. Ramai fidel drumului tau, dedica-te auto-dezvoltarii si fii gata sa-ti realizezi intregul potential.

Leu

Schimbarile au inceput in viata ta, Leu. Acestea sunt schimbarile de care ai nevoie. Cu toate acestea, pentru a trece intr-o noua realitate, va trebui sa va despartiti de cea veche. Trebuie sa lasati in urma unele dintre judecatile si preocuparile din trecut. In primul rand, renunta la ideile invechite despre cine ar trebui si cine nu ar trebui sa fii. Stelele iti amintesc ca Universul te sustine. Fii curajos in fata necunoscutului. Sfat: Nu toate lucrurile din trecutul tau trebuie transportate in viitor.

Horoscop 28 aprilie 2022 Fecioara

Este timpul sa incetati sa va marinati suferinta sau sa mai repetati povesti despre ceea ce nu puteti face si de ce. Lasa aceasta bula apasatoare. Mergeti la plimbare in parc, discutati cu veveritele, simtiti vantul in par, urmariti formele norilor. Facand acest lucru, amintiti-va cuvintele lui Abraham Hicks: „Esti o bucurie care cauta o modalitate de a se exprima.” Sfat: Mergeti la o plimbare – departe de problemele opresive.

Horoscop rune. Mihai Voropchievici anunţă ce zodie începe în forţă luna mai, înfloresc câştigurile în portofel
Balanta

Ai planuri mari, Balanta. Vrei sa cuceresti intreaga lume. Stelele sugereaza ca mai tarziu iti vei aminti perioada urmatoare din viata ta ca fiind cea mai binecuvantata perioada din viata ta. Unii dintre voi s-ar putea sa se gandeasca si la inceperea propriei afaceri. Ceva in care ai crezut de mult din toata inima. Acum este momentul potrivit pentru asta. Sfat: Acum este cel mai bun moment pentru a incepe ceva nou!

Scorpion

Astazi esti in conflict cu tine insuti. Vrei sa te pui pe primul loc, dar nu stii cum. Incepe prin a renunta la vinovatie si rusine. Tine minte, daca nu ai grija de tine, nimeni altcineva nu o va face. Unii dintre voi astazi s-ar putea sa se indoiasca de intuitia voastra. Dar ea nu te-a dezamagit pana acum. Ai incredere in semnele care vin de sus. Sfat: Ai incredere in abilitatile tale intuitive.

Sagetator

Nu exista partener perfect sau iubire perfecta! Acest lucru nu ar trebui sa va impiedice sa va bucurati de ele. Din experienta ca totul poate merge prost, nimeni nu se va imbunatati. Asa ca lasati-va in nori, Sagetatori. Luati un bilet dus catre taramul fanteziei. Si, de asemenea, acordati atentie ideilor care va viziteaza in acest moment. S-ar putea sa fie geniale.

Capricorn

Esti obosit, Capricorn. Obosit de subminarea constanta a credintei in propriul potential. Obosit sa stai in calea propriului progres. Obosit sa repeti istoria esecurilor. Este timpul pentru o schimbare decisiva! Agitati-l ca si cum nu ati mai facut-o pana acum. Incercati sa repetati urmatoarea afirmatie pentru a va oferi incredere: „Sunt o forta de care trebuie sa tin cont”. Sfat: este timpul sa scrii un nou scenariu pentru viata ta.

Horoscop 28 aprilie 2022 Varsator

Nu este nimic in neregula sa vrei sa te intorci in timp, Varsator. Mai ales daca vrei sa recreezi o situatie care sa-ti trezeasca bucuria si pasiunea. Dar realizarea acestei dorinte va duce la ceva bun pe termen lung? Cu unii, chiar si cu oameni care nu sunt deloc indiferenti fata de tine, trebuie sa te poti desparti la timp. Ceva mai bun te asteapta, ceva la care vei renunta. Sfat: chiar si oamenii care sunt foarte indiferenti fata de tine trebuie sa poata renunta la timp.

Pesti

Ai observat ca ai devenit mai iritabil in ultimele zile, Pesti? Lista ta de lucruri de facut te face sa vrei sa o arzi? Deci esti doar obosit. Este posibil sa fi luat mai mult decat poti face fata. Doar relaxarea nu este suficienta. Trebuie sa recunosti cu sinceritate fata de tine insuti ce poti si ce nu poti face. Dar acest lucru va ajuta doar in viitor. Pentru probleme curente, va rugam sa contactati asistenta. Sfat: Nu lua mai mult decat poti transporta.