Horoscop 28 ianuarie 2017: Săgetătorii au noroc la bani. Iată ce-ţi prezic astrele în funcţie de zodia ta

Descoperă din horoscopul zilnic cum va decurge prima zi de weekend din această săptămână, potrivit zodiei tale.

RomaniaTV.net
27 ian. 2017, 14:25
Horoscop 28 ianuarie 2017: Săgetătorii au noroc la bani. Iată ce-ţi prezic astrele în funcţie de zodia ta

Berbec

Dai piept cu o situatie neprevazuta care-ti taie tot elanul. Cand vezi ca nu a iesit conform planurilor, ai tendinta de a le privi pe toate in negru si sa scoti in evidenta doar lipsurile si dezavantajele.

Nu toate ies ca la carte, mai exista si momente critice pe parcurs, dar din toate ai ceva de invatat. Desi nu ai primit ceea ce ai sperat, cu siguranta ti se ofera altceva in schimb care sa te multumeasca, deci nu te crampona de un singur tel, pentru ca daca nu il implinesti, deceptia pune stapanire pe tine.

Taur

Ai de a face cu persoane care nu merita increderea ta, si pentru ca nu te poti baza nici pe sprijinul lor, nici pe informatiile pe care le transmit, practic bati pasul pe loc si nimic nu merge.

Profitorii sunt piedica principala a marilor tale planuri, pentru ca la tot pasul ei vor incerca sa ti se bage pe sub piele ca sa afle ce gandesti. Refuza sa faci echipa cu alte persoane, pentru ca acestea mai mult strica ceea ce cladesti tu si vor arunca pe umerii tai tot felul de vini care nu-si apartin. Colaborarea este defectuoasa din cauza tradarii unora.

Citeşte şi  Horoscop: Află ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 27 ianuarie-2 februarie 2017

Gemeni

Ai la dispozitie niste bani, dar dupa ce ii vei cheltui, nu vei mai ramane cu nimic din aceasta suma considerabila. A venit momentul unei mari decizii financiare, a unei achizitii costisitoare, a unei investitii masive, si toata caramida asta de bani pe care o ai in mana pentru cateva ore, va lua calea acestui mare tel.

Nu conteaza ca-i dai, ca doar acesta le e scopul, ci conteaza minunata senzatie de fericire, de abundenta, de relaxare, de confort pe care o vei avea dupa aceea. Poti considera, pentru o zi, ca banii chiar aduc fericirea, si cand ii ai, si cand ii dai!

Rac

Fii intransigent si nu permite nimanui sa se abata de la reguli, ca nu cumva sa ai tu de suferit de pe urma eventualelor lor erori. Ia legea in mana si fa-o pe justitiarul acolo unde e nevoie, pentru ca azi adevarul e de partea ta.

Poti demasca pe cei care nu respecta legile, pe cei care au mintit sau ti-au inselat increderea, dar numai tu decizi daca masurile pe care le iei sunt categorice sau incerci sa fii mai bland. Unde-i lege nu-i tocmeala, si la fel te comporti si tu cu cei pe care-i consideri vinovati.

Citeşte continuarea pe Huff.ro