Horoscop 29 august 2023. Opoziția Saturn-Soare ne joacă feste! Ce se întâmplă în sufletul nativilor și cum gestionează tensiunea

Horoscop 29 august 2023. Astrele pregătesc surprize uriașe tuturor nativilor. Tensiunea este la cote maxime, iar opoziția Saturn-Soare dă peste cap toate planurile și așteptările zodiilor.

28 aug. 2023, 18:45
Horoscop 29 august 2023. Opoziția Saturn-Soare ne joacă feste! Ce se întâmplă în sufletul nativilor și cum gestionează tensiunea
Horoscop 29 august 2023. Opoziția Saturn-Soare ne joacă feste! Ce se întâmplă în sufletul nativilor și cum gestionează tensiunea

Horoscop 29 august 2023. Conform astrelor, persoanele născute sub diferite semne zodiacale ar trebui să acorde o atenție sporită îngrijirii personale și să își cultive afecțiunea față de partenerul lor. Configurația astrală actuală este benefică pentru aceste aspecte. Este ușor pentru fiecare zodie să se concentreze pe aceste aspecte pentru a atinge starea de echilibru necesară.

Citește și: Horoscop 2024 realizat de Daniela Simulescu. 2024, anul regăsirii de sine şi al transformării profunde

Horoscop 29 august 2023. Ce spun astrele

Berbec

Luna Săgetător se confruntă cu Neptun la primele ore. Acest lucru ar putea duce la vise ciudate și încărcate. Încearcă să nu lași întâlnirile din tărâmul astral să te distragă odată ce te-ai trezit și Luna se aliniază cu Marte. Ar fi ușor să pierzi evidența sarcinilor. Din fericire, vei descoperi că este mai ușor să îți asumi un sentiment de control odată ce luna migrează în Capricorn. Te va ajuta să găsești echilibrul înainte ca ziua să înceapă oficial.

Taur

Luna Săgetător se înfruntă cu Neptun și Marte în această dimineață aducând o atmosferă temperamentală la masă. Din fericire, starea de spirit se va schimba pe măsură ce ziua se mișcă și Luna migrează în Capricorn. Acest tranzit activează sectorul diagramei tale care guvernează norocul și spiritualitatea. Această plasare luminoasă va întări, de asemenea, intuiția, aducând momentul perfect pentru meditație.

Gemeni

Vibe-ul s-ar putea simți puțin încordat, în timp ce luna Săgetător se întâlnește cu Neptun și Marte în această dimineață. Acest lucru declanșează un somn agitat sau un sentiment de neliniște. Din fericire, vei avea șansa de a te scutura de aceste vibrații atunci când luna migrează în Capricorn, activând sectorul hărții tale care guvernează moartea și renașterea. Mergi în acest climat cosmic, curățându-ți viața de oameni sau situații care te îngreunează. Îți luminează mintea, corpul și sufletul în timp ce treci la lucruri mai bune.

Rac

Luna Săgetător se îndreaptă cu Neptun și Marte în această dimineață, deschizând ușile pentru vise ciudate. Deși întâlnirile neobișnuite din tărâmul astral te-ar putea face să te simți puțin dezamăgită, vei avea șansa de a recăpăta armonia în timp ce Luna migrează în Capricorn. Acest climat cosmic favorizează, de asemenea, dragostea și îngrijirea de sine. Așa că, asigură-te că îți dedici ziua de sâmbătă urmăririi ambelor. Atenție la tensiune mai târziu în această seară, când soarele se va înfrunta cu Saturn.

Citește Horoscop 29 august 2023 inegral AICI

Citește și: Horoscop karmic 28 august – 3 septembrie 2023. Zodiile de foc vor să rezolve probleme ale trecutului