Horoscop 29 martie – 4 aprilie 2021. E nevoie de echilibru interior! Cum stai cu dragostea

Iata horoscop saptamanal pentru 29 martie – 4 aprilie 2021. Puternica Luna plina in Balanta de la sfarsitul saptamanii trecute isi face inca simtite efectele.

29 mart. 2021, 06:29
Horoscop 29 martie – 4 aprilie 2021. E nevoie de echilibru interior! Cum stai cu dragostea

Horoscop 29 martie – 4 aprilie 2021.

Trebuie sa-ti aduci aminte de cea mai importanta relatie, cea cu tine insuti. Echilibrul interior este cel care iti da puterea sa faci orice. Venus, planeta care patroneaza Balanta, este si ea in prim-planul saptamanii, cu o conjunctie cu Soarele.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:
In fiecare luni, te asteptam sa citesti horoscopul general al saptamanii pe Sfatulparintilor.ro.
Horoscop 29 martie – 4 aprilie 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Poate ca te indoiesti de anumite credinte si valori de viata sau poti sa nu fii de acord cu cineva pe un subiect in care aveti impreuna grija de venituri comune. Conflicte de ego pot aparea in varii negocieri. Exista multa pasiune in aer pentru zodia ta, chiar si in certuri e pasiune, chiar si in sex. La acest moment, ceva dispare incer incet ca sa se creeze spatiu ca ceva nou sa inceapa. Intre timp, calatoreste din placere si prinde oportunitati de a invata ceva nou. Poate te si implici intr-o relatie (de orice natura) cu cineva care este foare diferit de tine si de la care, desigur, ai ceva nou de invatat.

Horoscop 29 martie – 4 aprilie 2021. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Prieteniile, independenta si o dorinta de a face lumea un loc mai bun sunt valori importante pentru tine. „Impreuna putem face asta!” e deviza ta. Actuala combinatie planetara a saptamanii te fac sa iti doresti sa iti transferi viziunea spre lume, idei si credinte pe care le consideri importante si pe care vrei sa le aperi la nevoie. Totusi, cand iti identifici egoul cu ideile tale si crezi ca tu esti acea idee, atunci apare nevoia sa o aperi cu orice pret. Nu este chiar asa. In schimb, cauta mai bine experiente care deschid noi dimensiuni ale realitii si renunta sa pierzi timpul sa iti aperi propriile puncte de vedere. Expandeaza-ti credintele prezente prin lucruri noi invatate sau descoperite in calatorii. Intre timp, poate inflori romantismul cu cineva mai in varsta sau in pozitie de autoritate.

Horoscop 29 martie – 4 aprilie 2021. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Pentru tine conteaza mult statutul si respectul comunitatii tale si a colegilor tai. Vrei sa realizezi multe si vei munci oricat de mult ca sa faci ce ti-ai propus. Vrei sa fii in stare sa iti faci treburile, vrei sa ii propriul tau sef si stapan. Asta te poate pune in conflict cu orice autoritate, de la parinti, sef pana la institutii de stat. Fii atent si prudent pentru ca nu doresti sa pierzi progresul deja obtinut. Nu iti face dusmani. Gandeste-te care iti este obiectivul pe termen lung. Din fericire, Venus este in Scorpion si intr-o pozitie minunata ca sa te ajute cu prietenii si cu grupurile. Venus te va ajuta sa faci compromisuri fara sa ai sentimentul ca pierzi ceva personal.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 29 martie – 4 aprilie 2021. Actioneaza! Acum este momentul!
Horoscop dragoste saptamanal pentru 29 martie – 4 aprilie 2021. Saptamana sta sub semnul Lunii pline in Balanta de saptamana trecuta, dar si al intrarii lui Mercur in Berbec, acolo unde sunt Soarele si Venus. Totul este despre actiune. Nu pierde timpul!

HOROSCOP RUNE luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru Berbec, Scorpion și Pești
Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Stralucire, mister, pasiune si dorinta sunt numai cateva dintre lucrurile care iti definesc viata sentimentala in aceasta saptamana. Tavalugul acesta de sentimente a aparut chiar cand credeai ca nu mai exista. Brusc simti nevoia de a te apropia mai tare de persoana iubita, insa aceasta atractie este misterioasa, posesiva si, un pic, geloasa. Nu incersa sa o privesti printr-un filtru rational pentru ca logica nu are nicio putere acum. Esti singur? Vorbeste cu persoana de care esti interesat, arata-i ce simti. Urmeaza-ti inima si vei avea doar de castigat.

Horoscopul dragostei Taur
Pasiune si dorinta. Emotiile te vor da peste cap, te vei simti fara putere in fata dorintelor nou descoperite. Gaseste partenerul ideal si nu permite nimanui sa te opreasca. Daca esti intr-o relatie, incearca sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva diferita. Au dreptul si obligatia de a experimenta pasiunea fara rezerve sau fara sa te simti vinovat.

Horoscop dragoste Gemeni
Foarte putine lucruri pot fi spuse despre viata ta amoroasa. Sentimentele tale sunt atat de intense incat starea ta de spirit este diferita de cea de obicei. Esti intr-o stare propice flirtului indiferent ca esti sau nu intr-o relatie stabila. Daca esti cu cineva, este momentul sa-ti aminteste de ce te-ai indragostit de partenerul tau. Acum ai posibilitatea de a duce relatia la nivelul superior.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Urania 27 martie – 2 aprilie 2021. Luna va face trei opoziții cu Soarele, turbulenţe în Casa Dragostei, dar şi a Banilor