Horoscop Urania 27 martie – 2 aprilie 2021. Luna va face trei opoziții cu Soarele, turbulenţe în Casa Dragostei, dar şi a Banilor

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

26 mart. 2021, 12:31
Horoscop Urania 27 martie – 2 aprilie 2021. Luna va face trei opoziții cu Soarele, turbulenţe în Casa Dragostei, dar şi a Banilor

Horoscop Urania 27 martie – 2 aprilie 2021 Berbec

Între 27 și 28 martie, dimineața, activități profesionale curente, rutină sau, în plan organic, discrete disfuncții digestive. Este indicat un regim alimentar prudent, protectiv, “ușor”. Între 28 martie după ora 7:34, și dimineața zilei de 30 martie, relațiile parteneriale pot căpăta nuanțe dintre cele mai bruște și mai acute pe fondul Lunii Pline în Balanță, care se va produce în seara zilei de 28 martie și care va fi una specială: Luna va face opoziție cu Soarele, la 8°18′ Berbec, cu Venus (8°56′) și cu Kiron (8°49′) și va deschide un nou ciclu de atitudini, interese și dialoguri parteneriale valabile un an de-acum încolo. Acest moment astral îi va influența pe nativi prin bogăția și vigoarea triplei conjuncții pe casa I a personalității lor la grad perfect. Reacțiile și deciziile Berbecilor vor fi guvernate de trăirile intense, răscolite de discrepanțele care, în alte momente, altfel ar fi fost gestionate; de aceea, e bine ca acestea să fie amânate sau controlate atent de către nativii care vor fi ei înșiși factorul perturbator. Orgoliul, mânia și subiectivismul vor fi la cote înalte dacă se vor relua niște conflicte.

Între 30 martie, după ora 7:34, și 1 aprilie dimineața, îngrijorări cu privire la evoluția unui dosar, a unui proces, a unei negocieri pe teme financiare, patrimoniale cu sau fără componentă juridică. Între 1 aprilie, după ora 7:59, și 2 aprilie, perioadă care, pentru cei tineri, va sta sub semnul condițiilor impuse prin reglementări oficiale, de ultimă oră, de unde și starea de incertitudine care vizează posibilitatea de a fi sau nu prezenți într-o competiție (audiere, vizionare, spectacol, examen etc.).

Dezacord cu niște informații sau cu niște argumente care însoțesc un program de muncă, de viață sau de învățătură. Mesaje debusolante din străinătate de la persoane cunoscute sau de la instituțiile de dincolo de graniță.

Horoscop Urania 27 martie – 2 aprilie 2021 Gemeni 

Între 27 și 28 martie, dimineața, activități domestice curente, desfășurate din sentimentul datoriei față de casă, gospodărie, familie. Între 28 martie, după ora 7:34, și dimineața zilei de 30 martie, multă “mobilitate” afectivă. Gemenii vor fi atrași de tot felul de tentații și nu vor refuza nici un prilej să se simtă bine din punct de vedere trupesc, sufletesc, moral, spiritual, cultural. Nativii vor dori să facă mișcare (deplasări, sport, antrenamente, jocuri, distracții, petreceri, excursii, vizite), ceea ce, în condițiile actuale restrictive, pare a nu-și găsi cel mai bun cadru de valorificare. Dintr-o altă perspectivă, același context astral va fi unul spornic și poate chiar binevenit pentru cei care desfășoară activități creative sau interpretative. Aceștia vor da dovadă de un spirit tineresc, vor fi motivați de dorința de a se exprima în public, de a inventa, de a-și înnoi și îmbogăți exprimarea artistică. Un rol special îl va juca Luna Plină în Balanță, care se va produce în seara zilei de 28 martie.

Luna va face opoziție cu Soarele, la 8°18′ Berbec, cu Venus (8°56′) și cu Kiron (8°49′) și va crea tensiuni interioare care vor îmbogăți cu sensuri și vor “aprinde” relațiile de prietenie care ar putea scoate la iveală, mai mult ca în alte dăți, laturile deranjante pentru nativi. Între 30 martie, după ora 7:34, și 1 aprilie dimineața, moment puțin însorit din punct de vedere organic: Gemenii se pot simți obosiți, plictisiți, fără chef de muncă; unii vor fi triști, cu sau fără un motiv real, alții vor avea impresia că sunt goliți de energie. Între 1 aprilie, după ora 7:59, și 2 aprilie, relațiile parteneriale vor fi dinamice, oportune sau oneste chiar dacă nu vor conduce la o rezoluție definitivă care să încheie un proces mai lung de întrevederi și confruntări de opinie. Potențial frumos de afirmate în public pe calea exprimării orale (interviuri, declarații, conferințe, ședințe, consultări oficiale)

Horoscop Urania 27 martie – 2 aprilie 2021 Gemeni

Între 27 și 28 martie, dimineața, activități domestice curente, desfășurate din sentimentul datoriei față de casă, gospodărie, familie. Între 28 martie, după ora 7:34, și dimineața zilei de 30 martie, multă “mobilitate” afectivă. Gemenii vor fi atrași de tot felul de tentații și nu vor refuza nici un prilej să se simtă bine din punct de vedere trupesc, sufletesc, moral, spiritual, cultural. Nativii vor dori să facă mișcare (deplasări, sport, antrenamente, jocuri, distracții, petreceri, excursii, vizite), ceea ce, în condițiile actuale restrictive, pare a nu-și găsi cel mai bun cadru de valorificare. Dintr-o altă perspectivă, același context astral va fi unul spornic și poate chiar binevenit pentru cei care desfășoară activități creative sau interpretative.

Horoscop Cassandra. Haos pe frontul de acasă, se lasă cu certuri
Aceștia vor da dovadă de un spirit tineresc, vor fi motivați de dorința de a se exprima în public, de a inventa, de a-și înnoi și îmbogăți exprimarea artistică. Un rol special îl va juca Luna Plină în Balanță, care se va produce în seara zilei de 28 martie. Luna va face opoziție cu Soarele, la 8°18′ Berbec, cu Venus (8°56′) și cu Kiron (8°49′) și va crea tensiuni interioare care vor îmbogăți cu sensuri și vor “aprinde” relațiile de prietenie care ar putea scoate la iveală, mai mult ca în alte dăți, laturile deranjante pentru nativi. Între 30 martie, după ora 7:34, și 1 aprilie dimineața, moment puțin însorit din punct de vedere organic: Gemenii se pot simți obosiți, plictisiți, fără chef de muncă; unii vor fi triști, cu sau fără un motiv real, alții vor avea impresia că sunt goliți de energie. Între 1 aprilie, după ora 7:59, și 2 aprilie, relațiile parteneriale vor fi dinamice, oportune sau oneste chiar dacă nu vor conduce la o rezoluție definitivă care să încheie un proces mai lung de întrevederi și confruntări de opinie. Potențial frumos de afirmate în public pe calea exprimării orale (interviuri, declarații, conferințe, ședințe, consultări oficiale)

Horoscop Urania 27 martie – 2 aprilie 2021 Rac

Între 27 și 28 martie, dimineața, perioadă bună pentru a învăța, a face recapitulări ale materiei, pentru a pune la punct detaliile unui proiect, pentru aduceri la zi necesare, pentru consolidarea unor opinii pe fondul unui plus de informații corecte, coerente sau venite pe surse oficiale. Între 28 martie, după ora 7:34, și dimineața zilei de 30 martie, răstimp intens, solicitant, marcat de evenimentele solicitante care îl vor obliga pe câte un Rac să ia decizii radicale, pe care le-a evitat, dar care acum par a fi singura soluție în privința unor chestiuni de familie sau a unor ipostaze oficiale, publice, profesionale care vor intra în contradicție cu relațiile de familie și probleme domestice pe fondul Lunii Pline în Balanță, din seara zilei de 28 martie. Luna va face trei opoziții cu Soarele, la 8°18′ Berbec, cu Venus (8°56′) și cu Kiron (8°49′). Deși Luna se va afla în sectorul relațiilor de familie, impactul acestei faze pare să fie mai direct, mai vizibil și mai profund manifestat în sectorul funcției, al carierei, al succesului profesional sau al imaginii publice, pe care nativii vor trebui să-l apere de derapaje.

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 26-28 MARTIE 2021. Weekend cu Super Luna plina in Balanta!
Între 30 martie, după ora 7:34, și 1 aprilie dimineața, stare de spirit specială, modelată de planetele în tranzit prin semnele de Apă care vor amplifica ecoul afectiv al trăirilor sau al împrejurărilor care stârnesc amintiri și suspine. Între 1 aprilie, după ora 7:59, și 2 aprilie, cele două case ale sănătății vor fi discret marcate de instabilitate organică (stări organice trecătoare, superficiale), care vor privi, în cea mai mare parte a lor, aparatul locomotor și sectorul controlat de zodia Gemenilor (trunchi, osatură, musculatură, plămâni, respirație). Cei mai sensibili vor fi cei care se vor confrunta de ceva timp cu tulburări de mișcare, de manualitate sau de dexteritate (scris, mișcări precise, forța fizică, digitație).

Mai multe detalii pe libertatea.ro