Horoscop 3 SEPTEMBRIE 2020! Ce se spune acum, asa ramane! Ce spun astrele, runele şi cărţile de tarot pentru fiecare

Iata horoscopul zilei de azi joi 3 SEPTEMBRIE 2020. Mercur in Fecioara face trigon cu Saturn si parafeaza un mare acord. Ce se spune acum, asa ramane! Cuvintele cantaresc mult ca niciodata. Mercur face cuadratura si cu Nodulre Lunare aducand un mesaj cat se poate de clar. Cuvintele sunt factorul cheie azi.

03 sept. 2020, 02:51
Horoscop 3 SEPTEMBRIE 2020! Ce se spune acum, asa ramane! Ce spun astrele, runele şi cărţile de tarot pentru fiecare

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi este despre a face conexiuni. Daca esti acum intr-o relatie romantica, e bine sa pui deoparte timp ca sa fiti singuri impreuna si sa intrati mai mult in sincronicitate. Daca incerci sa incepi o relatie romantica, imprastie vorba printre prieteni si cunostinte ca esti interesat. Sunt bune sanse ca cineva cunoaste pe altcineva care poate fi perfect pentru tine, sau macar perfect pentru cateva iesiri placute si vedeti voi ce se mai dezvolta apoi. Profesional, ti-ai construit o buna relationare cu oamenii si daca apare o oportunitate azi, cel putin priveste-o si poate chiar urmeaz-o.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Chiar acum trebuie sa te opresti din a merge pe o anumita cale pe care ai tot mers. Nu ca este o ruta incorecta, dar iti prinde bine sa te opresti si sa privesti bine imprejurimile inainte de a merge mai departe. Chiar realizezi unde esti, ce faci si de ce faci ceea ce faci ? Acestea sunt intrebari grele care pot veni cu raspunsuri dificile, dar este mult mai usor sa le raspunzi cand nu calatoresti in viata cu o viteza ametitoare.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca te afli in mijlocul unor tratative importante sau incerci sa faci un plan cu un grup, poate pentru o calatorie, azi e o zi buna sa incerci sa finalizezi lucrurile. Poate ca trebuie sa iti asumi rolul de a fi cel care impinge totul spre rezolutii mai viteziste, deci pregateste-te sa fii mai asumat decat esti de regula. Timpul se scurge si trebuie sa te misti repede ca sa obtii cele mai bune conditii pentru ce te intereseaza. Tu esti persoana din mijlocul tuturor evenimentelor, ia aceasta pozitie iti da multa putere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Etalare zilnica RUNE mistice JOI 3 SEPTEMBRIE 2020. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 3 SEPTEMBRIE 2020.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Laguz (inversata) : Stai departe de calatorii pe apa sau de marinari ori alti oameni asociati cu apa, pentru ca te pot pacali. Evita sa faci baie in mare, evita valurile si stai departe de fortele distructive ale apei. Laguz este runa apei in toate formele ei.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Mannaz (inversata): Trebuie sa faci pace cu tine insuti inainte de a-ti indrepta atentia catre exterior (prieteni, comunitate). Adeseori cauti alinare la cei din jurul tau, uitand ca tu insuti ai solutia. Indreapta-ti atentia spre meditatie si autoreflectie constructiva.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Othila : Daca te fixezi pe scopul tau, vei atrage noi energii sa il atingi. Concentreaza-te, citeste toate semnele posibile dar nu impinge dincolo de ce se poate face. Scopul tau este ca o pasare salbatica in palmele tale, deci daca o apesi prea tare, o poti ucide.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 3 SEPTEMBRIE 2020. Care este povestea ta?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi JOI 3 SEPTEMBRIE 2020. Suntem inca sub magia Lunii pline in Pesti. Desi in descrestere, Luna, impreuna cu Pluto, Saturn si Mercur, dar si cu Nodurile Lunare, creeaza dorinta de a fi impreuna, de unitate, de romantism. Care este povestea ta? Ce ai de spus? Spune acum!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Pacea si armonia par sa domneasca din nou in relatia de cuplu. Totul merge excelent intre tine si jumatatea ta. Savurati fiecare moment pe care il petreceti impreuna. Daca esti singur, pregateste-te pentru trecutul care iti va bate la usa. O veche dragoste iti va aparea in cale.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este momentul sa clarifici lucrurile in cuplu astfel incat tu si jumatatea ta sa stiti exact cum stati. Astfel, legaturile dintre voi devin tot mai puternice. Nu esti intr-o relatie stabila? Invata sa le dai oamenilor o sansa. Nu-i refuza imediat ce au deschis gura, fara sa ca macar sa stii daca va potrivit sau nu.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Depide numai de tine sau ai sa nu o zi buna. Fa tot ce trebuie pentru a rezolva problemele din relatia de cuplu, sa reaprinzi pasiunea dintre voi si sa-i arati persoanei  iubite ce simti cu adevarat pentru ea. Singur? Un eveniment minunat iti va creste increderea de sine si te vei simti minunat. Cu sigurata ca aceasta stare de spirit te va ajuta sa atragi persoana potrivita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop TAROT ZILNIC JOI 3 SEPTEMBRIE 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de JOI 3 SEPTEMBRIE 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Regele de pentagrame

Cartea simbolizeaza controlul, securitatea, puterea, disciplina, abundenta. Cineva din viata ta are rol de protector, de ghid, are grija ca tie sa-ti fie bine. Acestei persoane nu-i poti ascunde adevarul. Deci ai grija ce spui in preajma ei.

Horoscop tarot zilnic TAUR

4 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza contemplare, recuperare, pasivitate, relaxare, odihna. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca nu trebuie sa te epuizezi. Ai grija cate sarcini iti asumi. Evita starile de nervozitate si conflictele!

Horoscop tarot zilnic GEMENI

9 de cupe

Cartea simbolizeaza confortul, fericirea, dorintele implinite, satisfactia. Bunastare, opulenta chiar. O perioada de plenitudine materiala si sufleteasca. Bucura-te de aceaste momente de confort, liniste, abundenta. Dorintele iti sunt implinite!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.