Horoscop: 3 zodii de femei care cred că tot ce zboară se mănâncă

O spunem inca o data: nu poti generaliza niciodata prin intermediul horoscopului. Insa cu ajutorul caracteristicilor fiecarei zodii in parte poti determina care dintre ele este mai predispusa la anumite lucruri. Spre exemplu, la a fi manipulata.

RomaniaTV.net
25 feb. 2016, 09:55
Horoscop: 3 zodii de femei care cred că tot ce zboară se mănâncă

Iata in continuare care sunt zodiile de femei care sunt usor de tras pe sfoara:

Rac

Femeia din zodia Rac e vulnerabila atata timp cat este implicata sentimental. Este dependenta de persoanele dragi. Nu suporta singuratatea, motiv pentru care mai degraba indura si merge pe mana partenerului. Si face asta convinsa ca, de fapt, isi asculta intuitia.

Culmea, nu e deloc asa. Pentru ca, fiind extrem de credula, e usor de dus de nas de oricine are un interes ascuns. Celor din jur nu le va fi greu sa o traga pe sfoara, pentru ca ea nu isi pune foarte multe intrebari.

Citeşte şi  Horoscop: 4 femei dezastru în bucătărie. Nu poţi să mănânci mai nimic gătit de ele

Pesti

O capacitezi foarte usor daca ii promiti avantaje materiale, de obicei, bani castigati foarte usor. Emotional este la fel de usor de manipulat, pentru ca este foarte sensibila, iar dragostea este punctul ei slab. Ajunge uneori sa isi sacrifice propria fericire doar de dragul celui de langa ea.

Citeşte continuarea pe ele.ro