Horoscop: 3 zodii de femei care sunt îngeri cu chip de om

Oamenii se impart mereu in doua: buni si rai, frumosi si urati, inteligenti sau mai putin inteligenti. Este in natura lucrurilor sa fie asa, la fel cum normal este sa cautam sa ii avem alaturi pe cei care sunt pozitivi, blanzi, rabdatori, altruisti. Exista chiar o categorie de oameni care intrunesc toate aceste calitati.

15 apr. 2017, 03:48
Horoscop: 3 zodii de femei care sunt îngeri cu chip de om

Sagetator

In primele doua decenii de viata, femeia Sagetator este extrem de expansiva, de nelinistita. Apoi se calmeaza usor-usor si devine una dintre cele mai blande femei. Nu isi pierde independenta si optimismul, insa capata o intelepciune aparte, care o transforma intr-un inger pe pamant. Este persoana care te va intampina mereu cu un zambet cald, prietenos, care iti va oferi mereu sprijin fara chiar sa i-l fi cerut. E intelegatoare, vesela si are o mare capacitate de a iubi. 

Rac

Un alt inger este femeia din zodia Rac. Cine nu o are prin preajma trebuie neaparat sa caute una. Are o inima de aur si e tot ceea ce ti-ai putea dori vreodata de a o femeie. Este acea mama grijulie, mereu atenta, acea gospodina perfecta pe care orice barbat si-ar dori-o de sotie, acea amanta pasionala care stie sa asmuta simturile. Cu alte cuvinte, femeia ideala. E docila, intelegatoare si vesela. Are o mare capacitate de a iubi si cauta la randul ei siguranta si fidelitate.

Gemeni

Un alt inger cu chip de om este femeia Gemeni. Este distractiva, isteata, iubitoare si vesnic curioasa. Nu e neaparat cea mai blanda cu putinta, dar este mereu acolo cand ai nevoie, gata sa iti sara in ajutor. E fermecatoare, e indrazneata si atenta cu persoana iubita. Este sincera si loiala, nu se supara usor, ci din contra este rabdatoare si foarte placuta. Are nevoie de un barbat puternic alaturi, care sa isi asume responsabilitatea unei familii, insa fara a fi seful in casa.