Horoscop: 3 zodii de femei greu de îndurat. Orice-ai face sunt nemulţumite

Se spune că femeile sunt dificile prin definiţie. Ei, nu chiar toate. Doar unele, în special cele născute în trei dintre zodiile horoscopului. Sunt mai greu de mulţumit şi, în acelaşi timp, mai dificil de îndurat. Şi asta pentru că oricât te-ai strădui nu prea reuşeşti să le mulţumeşti.

RomaniaTV.net
01 aug. 2016, 13:03
Horoscop: 3 zodii de femei greu de îndurat. Orice-ai face sunt nemulţumite

Taur

Nativa din Taur are fixurile ei si fiind foarte incapatanata e posibil sa iti faca zile fripte. E important sa stii sa te pui in pielea ei si sa ii intelegi modul de gandire. Altfel, nu ai nicio sansa sa faci fata capriciilor ei. Mai mult, cand vine vorba despre teoriile in care crede devine indarjita si lipsita de flexibilitate. E vanitoasa si isi doreste cu orice pret sa iti demonstreze ca are dreptate. E vesnic nemultumita, lucru care se reflecta indeosebi in relatiile cu ceilalti.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii de femei cu frică de Dumnezeu. Sunt iubite şi ocrotite divin

Fecioara

Nici femeia nascuta in Fecioara nu e cu mult mai prejos. Risti sa intri in gura ei si sa nu mai iesi. Cu greu reusesti sa ii satisfaci exigentele pentru ca oricat ai incerca sa intuiesti ce isi doreste nu vei reusi. Chiar si atunci cand consideri ca o cunosti suficient de bine s-ar putea sa te inseli amarnic.

Citeşte mai mult pe studentie.ro