HOROSCOP: 3 zodii păcătoase. Vor călca strâmb de Revelion

Sarbatorile inseamna pentru cei mai multi dintre noi liniste, impacare cu ceilalti si o stare de relaxare. Cu toate acestea, unele persoane par sa caute caderea in pacat si nu se lasa pana nu fac o boacana chiar acasta perioada.

RomaniaTV.net
27 dec. 2017, 07:34
HOROSCOP: 3 zodii păcătoase. Vor călca strâmb de Revelion

Berbec

Esti in verva in perioada Sarbatorilor si parca un dracusor te indeamna sa faci numai trasnai. In loc sa stai acasa, cu familia, asa cum se obisnuieste de Sărbători, tu dai curs unei invitatii si pornesti intr-o aventura care nu se va termina insa bine. Caci cineva iese tradat din toata aceasta afacere si s-ar putea sa se intoarca totul impotriva ta.

Leu

Te pierzi cu firea tocmai in ziua de Revelion, atunci cand familia este reunita in jurul mesei. Ceva te intriga si sari ca arsa. Te folosesti de acest prilej pentru a-ti revarsa toata furia si pentru a scoate la iveala toate frustrarile acumulate. Practic, reusesti cu doar cateva cuvinte prost alese sa ruinezi sarbatorile intregii familii.

Capricorn

Esti un fel de Grinch anul acesta. Nimic nu iti convine, ai vrea sa fii lasata in pace, sa nu te intalnesti cu nimeni si nimeni sa nu iti calce pragul casei de Sarbatori. Ba chiar reusesti sa faci o gafa uriasa promitandu-le unor rude ca ai sa le vizitezi pentru ca, in final, ele sa te astepte cu masa pusa si tu sa nu mai vii.