Horoscop 30 ianuarie 2024. Norocosul Jupiter și Lordul Karmei Saturn aduc BENEFICII pentru TREI zodii

Marți, 30 ianuarie 2024, Marele Benefic, Jupiter, se întâlnește cu Lordul Karmei, Saturn. Trei zodii sunt binecuvântate de această mutare. Ele beneficiază de stimulare masiva în ceea ce privește cariera, banii și abundența. Verifică dacă ești pe lista celor trei norocoase.

30 ian. 2024, 06:45
Horoscop 30 ianuarie 2024. Norocosul Jupiter și Lordul Karmei Saturn aduc BENEFICII pentru TREI zodii

Horoscop 30 ianuarie 2024. Gemeni
Jupiter cu Saturn în casa carierei tale

De când Saturn s-a mutat în Pești în 2023, te-ai gândit altfel la cariera ta. Nu este suficient doar să te simți de succes sau chiar să devii financiar abudent; ai vrut, de asemenea, să simți că faci parte ceva mai mare decât un simplu rol singular. Pe măsură ce Jupiter în Taur formează un aspect armonios cu Saturn în Pești, două arii ale vieții tale sunt evidențiate, ajutându-te să-ți duci visele la un nou nivel.

Horoscop BANI si SUCCES 30 ianuarie – 4 februarie 2024. Schimbări spectaculoase pe plan financiar
Jupiter în Taur domnește asupra visurilor și intuiției tale, ceea ce te-a ajutat să onorezi acele idei pe care le-ai considerat posibile după toate. Acum, pe măsură ce Jupiter se aliniază cu Saturn, ești îndemnat să faci următorul pas. Fie că este vorba de a începe o afacere sau de a-ți crea un nou rol, folosește ce ai învățat pentru a profita de șansa nu doar de a fi de succes, ci și de a ajuta pe alții.

Horoscop 30 ianuarie 2024. Rac
Jupiter și Saturn în casa abundenței tale

Marea parte a energiei curente te îndeamnă să ieși în lume și să începi să trăiești. Ai trecut recent printr-atât de multe, de când Pluto și-a terminat faza în Capricorn, încât te poți simți mai retras sau obosit de lupta de a crea viața pe care o cauți cu atâta înverșunare. Doar pentru că încă procesezi evenimentele recente nu înseamnă că nu poți și începe să te conectezi la conexiunile pozitive și noile oportunități care ți se prezintă.

Horoscop Cristina Demetrescu: „Planetele sunt în cruce, se pierd şi se câştigă bani, se ard etape în dragoste”

Jupiter în Taur domnește asupra sectorului tău al dorințelor și cercului social, în timp ce Saturn în Pești promite aventură, călătorii și abundență. Încearcă să te reconectezi cu prietenii sau colegii de muncă, astfel încât să nu pierzi oportunități valoroase. Uneori, tot ce îți trebuie este o conversație cu persoana potrivită pentru a-ți schimba viața într-o direcție complet nouă.

Citeşte mai multe, pe sfatulparintilor.ro

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce îi așteaptă pe nativi în luna următoare. Vărsătorii și Gemenii se vor schimba radical