Horoscop 30 septembrie 2023. Bucuriile mari vin din fleacuri în prima zi de weekend

Ce schimbari te asteapta in relatiile cu ceilalti? Cel mai bine este sa nu incepi ceva nou, ci sa continui ceea ce a fost deja inceput.

29 sept. 2023, 08:49
Horoscop 30 septembrie 2023. Bucuriile mari vin din fleacuri în prima zi de weekend

Horoscop 30 septembrie 2023 Berbec

Te asteapta o zi grea. Incercati sa va pastrati calmul si sa nu cedeti provocarilor. Depinde doar de tine daca vei putea evita conflictele cu ceilalti. Tabloul financiar este nefavorabil. In aceasta zi este mai bine sa nu faceti achizitii mari, mai ales pe credit. Sfat: Pastrati calmul.

Taur

Nu totul merge asa cum te asteptai. Sunt probabile intarzieri in afaceri. Acest lucru va poate impiedica sa indepliniti sarcinile care sunt importante pentru dvs. la timp. Unii Tauri vor fi dezamagiti de cei pentru care anterior au avut simpatie. In ciuda tuturor celor de mai sus, esti increzator ca vei castiga. Si asa este – cel mai probabil asa va fi. Nu renunta. Oameni care nu sunt mai putin interesati de succesul cauzei comune decat dvs. va vor veni curand in ajutor. Sfat: nu renunta.

Horoscop 30 septembrie 2023 Gemeni

La inceputul zilei sunt posibile discutii si certuri aprinse. Ele apar de obicei din cauza fleacurilor. Cand vine vorba de lucruri importante, esti mult mai ingaduitor si mai usor de compromis. Incercati sa nu va suparati din cauza problemelor minore si a neintelegerilor. Daca mentii o atitudine pozitiva, vei putea obtine un mare succes dupa-amiaza. Acesta este un moment favorabil pentru noi inceputuri in aproape orice domeniu. Principalul lucru care ti se cere este sa crezi in tine, pentru ca la inceput este putin probabil ca cineva sa te sustina. Sfat: Nu-ti pierde increderea in tine.

Horoscop WEEKEND 29 septembrie – 1 octombrie 2023. Weekend cu Luna plina in Berbec. Unde se pune punctul pe I?

Rac

Inceputul zilei va fi destul de stresant. Este mai bine sa nu planificati nimic important pentru aceasta perioada. Asteptati putin, iar situatia se va schimba, va veni o perioada mai favorabila. De asemenea, va fi mai usor sa obtineti ajutor daca aveti nevoie de el. A doua jumatate a zilei este foarte favorabila pentru comunicarea cu cei dragi. Datorita sprijinului si ingrijirii lor, te simti mult mai calm, uiti de ceea ce ti-a stricat anterior starea de spirit. Sfat: nu neglijati sprijinul celor dragi.

Horoscop 30 septembrie 2023 Leu

Ziua trebuie folosita pentru odihna. Puteti face unele lucruri nu prea urgente. De indata ce trebuie sa te grabesti, incepi sa devii nervos, iar acest lucru duce aproape inevitabil la greseli. Inainte de a lua ceva nou, apeleaza la sprijinul aliatilor de incredere: astazi probabil vei avea nevoie de el. Sfat: Odihneste-te din plin.

Fecioara

O zi calma, buna pentru a termina lucrurile pe care le-ati inceput mai devreme sau pentru a gasi raspunsuri la intrebari la care v-ati gandit mult in ultima vreme. Pot exista oferte de afaceri tentante; veti avea suficient timp sa va ganditi daca sa fiti de acord. Nu este nevoie sa va grabiti sa rezolvati probleme personale. In general, aceasta zi nu este potrivita pentru a face schimbari drastice in viata. Dar este foarte util sa observi ce se intampla in jurul tau, sa asculti ce spun altii. Puteti obtine informatii foarte utile aproape intamplator. Sfat: Termina ceea ce ai inceput.

Horoscop 30 septembrie 2023 Balanta

O zi favorabila pentru negocierile de afaceri, discutarea problemelor legate de inceperea cooperarii pe termen lung, schimbarea locului de munca si dezvoltarea carierei. Veti avea ocazia sa va decideti asupra obiectivelor si planurilor pentru viitorul apropiat, sa intelegeti ce doriti sa realizati si cum sa o faceti cel mai bine. Sunt posibile cunostinte placute. Inceputul unei relatii de prietenie sau chiar romantice este posibil. De obicei esti un bun judecator al oamenilor, dar astazi poti intelege imediat cine este capabil de ce. Deci aici te poti baza complet pe intuitie. Sfat: Ai incredere in intuitia ta.

Horoscop rune. Hagalaz te scoate din trecut, iar Jera te duce la răscruce de drumuri. Ce zodie are protecţia Wunjo

Scorpion

Inceputul zilei va fi destul de dificil. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate. Este putin probabil ca veti putea evita complet dezacordurile, dar nu veti permite conflicte deschise. Incercati sa nu acordati prea multa importanta neintelegerilor minore, nu va suparati din cauza lor. A doua jumatate a zilei ofera sansa de a atinge obiectivele stabilite de lunga durata. Dar asta necesita perseverenta. Este posibil sa aveti nevoie de ajutorul vechilor prieteni. Cand planificati niste afaceri comune, ascultati cu atentie opiniile aliatilor vostri. Acest lucru va ajuta la evitarea dezacordurilor in viitor.

Horoscop 30 septembrie 2023 Sagetator

Ziua se contureaza destul de tensionata, aducand motive de ingrijorare. Pui multe la suflet, mai des decat de obicei cedezi provocarilor si faci lucruri pe care ulterior le regreti. Dar daca nu acordati atentie problemelor minore, puteti observa noi oportunitati care vi se deschid. Perseverenta va va ajuta sa rezolvati probleme profesionale importante. Datorita ei, veti putea sa urcati pe scara carierei si sa va lasati concurentii mult in urma. Dupa-amiaza va fi ocazia de a invata ceva util. Sfat: Fii persistent.

Capricorn

Zi grea. Orice ai face, fii atent si fa-ti timp. Exista o mare probabilitate de erori in calcule. Deciziile luate in graba se pot dovedi a fi nereusite si pot duce la pierderi grave. Uneori, ai impresia ca te afli intr-o situatie fara speranta. De obicei, chiar si in astfel de momente, ramai increzator in tine, dar astazi risti sa te incurci si sa-ti pierzi inima. Din fericire, in apropiere sunt oameni cu care te poti consulta si discuta despre ceea ce te ingrijoreaza. Veti primi atat sprijin moral, cat si ajutor real. Nici una, nici alta nu vor fi de prisos. Sfat: Luati decizii cu grija.

Horoscop 30 septembrie 2023 Varsator

Zi de bun augur. Esti plin de entuziasm, gata sa-ti asumi sarcini dificile si capabil sa le duci la bun sfarsit rapid. Pot exista descoperiri neasteptate, stiri care iti vor schimba planurile. Unii Varsatori vor avea perspective de invidiat in domeniul profesional. Merita sa dai dovada de hotarare pentru a nu-ti rata sansa. Ziua este potrivita pentru cumparaturi, inclusiv pentru cele mari. Relatiile cu cei dragi se dezvolta armonios. Legaturile de familie pot fi intarite si neintelegerile de lunga durata pot fi oprite. Prietenii vechi vor fi bucurosi sa va cunoasca. Sfat: fii hotarat, nu rata sansa.

Pesti

Cel mai probabil, planurile vechi vor trebui abandonate. Sunt probabile oferte de afaceri neobisnuite, dar foarte tentante. Daca le accepti, atunci in viitorul apropiat va trebui sa studiezi mult si sa muncesti din greu, dar si veniturile tale vor creste semnificativ. Trebuie sa fim atenti la problemele de familie. Oamenii apropiati au nevoie de ingrijirea ta.  Sfat: Fa-ti timp pentru familia ta.