Horoscop WEEKEND 29 septembrie – 1 octombrie 2023. Weekend cu Luna plina in Berbec. Unde se pune punctul pe I?

Va trebui sa faci si greseli ca sa iti rafinezi ideile, deci nu te teme de esec. Adevaratul esec in viata este acela de a nu incerca deloc.

29 sept. 2023, 07:19
Horoscop WEEKEND 29 septembrie – 1 octombrie 2023. Weekend cu Luna plina in Berbec. Unde se pune punctul pe I?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 29 septembrie – 1 octombrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este puternic marcat de Luna plina in Berbec de vineri. Stabileste-ti limitele, asuma-ti dorintele. Cuadratura dintre iubareata Venus si norocosul Jupiter face curatenie in relatii, dupa o vara plina de dramatism si neintelegeri marunte.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tu ai multe idei grozave dar unele vor ramane doar fantezii daca nu le pui in actiune. In acest weekend, daca te lasi coplesit de indoieli asupra abilitatilor tale, ai putea sa te opresti inainte de a incepe. Chiar poti obtine lucruri grozave dar nu vei sti niciodata asta daca nu iti dai o sansa. Nu exista asa ceva precum a face ceva perfect. Va trebui sa faci si greseli ca sa iti rafinezi ideile, deci nu te teme de esec. Adevaratul esec in viata este acela de a nu incerca deloc.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu octombrie 2023: Marte atinge punctul de karma. Soarele și Mercur ajung în zona câștigurilor

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai fost foarte atent pe tot ce inseamna aspecte de bani, deci de ce sa incepi sa joci diferit acum ? Ar putea sa fie foarte tentant sa cheltui la o intalnire extravaganta, la o portie de shopping de sarbatori sau sa te rasfeti intr-o activitate preferata dar asta iti poate strica tot progresul bugetar facut in ultimul timp. Tine-te de planul tau. Vei avea mai multa libertate de joaca cu banii dupa ce iti vei implini un obiectiv financiar important. Nu deteriora totul intr-un singur weekend.

Citește și: Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai infidele zodii. Cum se comportă nativii când sunt prinşi călcând strâmb

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
In aceste zile esti mult mai confortabil cu a fi exact cine esti decat cine ai incercat sa fii in dese cazuri. Pentru tine este foarte bine asa, dar este provocator pentru oamenii care vor sa tii de ceea ce stiu ca esti si faci si vor ca tu sa fii persoana pe care ei o stiu. Unii membri de familie se pot simti amenintati de individualitatea ta. Nu te poti opri din crestere doar pentru ca asta face pe cineva sa se simta inconforabil. Viata e mai putin bogata daca nu iti asumi rolul unic pe care spiritul tau ti l-a destinat sa il joci, deci continua sa fii tu insuti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.