Horoscop 31 decembrie 2021. Contextul astral aduce multe emoţii la suprafaţă. Unii nativi sunt mai vulnerabili şi pot fi răniţi uşor

Luna se aliniaza cu Marte in Sagetator si aduce multe emotii la suprafata. Unii nativi sunt mai vulnerabili şi pot fi răniţi uşor.

31 dec. 2021, 01:42
Horoscop 31 decembrie 2021. Contextul astral aduce multe emoţii la suprafaţă. Unii nativi sunt mai vulnerabili şi pot fi răniţi uşor

Horoscop 31 decembrie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi ai ocazia sa iti demonstrezi caile magice pe care le poti deschide prin cuvintele tale. Orice activitate ce implica comunicarea va fi usoara pentru tine. Este o zi excelenta sa raspunzi la orice corespondenta sau sa scrii rapoarte, texte, articole, postari in social media.

Vei gasi mereu exact acele ganduri potrivite fiecarei situatii si cuvintele potrivite pentru a atinge in bine orice om. Bazeaza-te pe inspiratie, pe caldura ta spontana si pe umorul pe care il ai.

Horoscop 31 decembrie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

A merge inainte este fraza cheie pentru azi. Ar trebui sa te simti foarte optimist si entuziasmat despre anumite obiective pe care ti le-ai setat. Esti cu siguranta increzator ca le vei atinge si ca totul va merge bine. Aceasta atitudine pozitiva se va rasfrange si asupra relatiilor tale.

Azi vei fi si in atitudinea mentala potrivita pentru a-ti incuraja prietenii sa mearga si ei mai departe spre visele lor si sa le dai asistenta de care au nevoie.

Citeste si Horoscop special: Marele Benefic Jupiter, in Pesti pentru urmatorii 12 ani! Iata marele impact asupra zodiilor!

Horoscop 31 decembrie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ia o pauza azi de la rutina ta. S-ar putea sa te simti ca si cum esti calare pe un cal impunator intr-un razboi si doresti constant sa cuceresti noi teritorii.

Ai grija sa te opresti din aceasta goana si sa lasi calul sa bea apa. Meriti si tu ceva odihna. Foloseste aceste momente de tacere ca sa formezi mental un plan de actiune viitoare, ca sa stii exact ce ai de facut dupa ce iti reincarci bateriile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Citeste si Horoscop Urania 2022. Atenţie la Mercur retrograd, ce zodii au noroc cu carul, ce zodii sunt lovite de ghinioane