Horoscop: 4 femei dezastru în bucătărie. Nu poţi să mănânci mai nimic gătit de ele

Nu-i uşor să îmbini cariera de succes cu cea de casnică. Pentru că sunt femei parcă făcute pentru a fi gospodine şi altele care nu au nicio treabă cu bucătăria sau curăţenia în casă. Au alte aspiraţii şi consideră că daca nu e de ele nici nu are sens sa se apuce sa invete.

RomaniaTV.net
23 feb. 2016, 12:36
Horoscop: 4 femei dezastru în bucătărie. Nu poţi să mănânci mai nimic gătit de ele

Iata care sunt zodiile care dau tocmai acele femei care sunt praf la gospodarit:

Varsator

Femeia Varsator este cea mai libertina dintre native. Este independenta, motiv pentru care casa nu este neaparat locul cel mai important pentru ea. Cu atat mai putin bucataria. Mananca pe fuga si nu are nici cea mai mica rabdare sa gateasca ceva, nici macar o omleta. Nu e, asadar, o sotie ca la carte, pentru ca nu pur si simplu nu ii place sa se implice in treburile care tin de gospodarie.

Citeşte şi  Horoscop: Mai deştepte ca ele nu există. 3 zodii care dau femei geniale

Sagetator

Ai mancat vreodata mancare arsa? Ei bine, mai mult ca sigur ca era gatita de o femeie nascuta in zodia Sagetator. Aceasta nativa este cea mai proasta bucatareasa. Nu fiindca nu ar avea imaginatie, ci pentru ca nu are rabdare sa pregateasca ceva dupa retete. Cel mai probabil va uita mancarea pe foc in vreme ce vorbeste la telefon sau isi verifica noutatile de pe Facebook.

Citeşte continuarea pe ele.ro