Horoscop 4 iulie 2015: Leii pot avea probleme în amor

Horoscop SÂMBĂTĂ 4 Iulie 2015. Leii pot avea probleme în viața de cuplu, iar Scorpionii au o zi foarte bună la locul de muncă, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
03 iul. 2015, 10:17
Horoscop 4 iulie 2015: Leii pot avea probleme în amor

Horoscop Berbec 4 iulie 2015

Sunteți pe cale să primiți un cadou de la cineva care este departe. Cel mai bine este să economisiți bani de acum, pentru a avea resurse excelente atunci când veți avea nevoie. În această zi aveți oportunități extraordinare pentru activități legate de ocuparea forței de muncă.
 
Horoscop Taur 4 iulie 2015

Organizați prin casă și scăpați de toate lucrurile vechi. Veți găsi obiecte de valoare pe care le puteți utiliza în mod eficient în munca dvs. Aveți o zi foarte productivă. Curând veți auzi vești de la cineva pe care nu l-ați mai văzut de ceva vreme, dar fiți atenți ce vorbiți, deoarece cuvintele dvs ar putea fi interpretate greșit.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodiile care vor câştiga cei mai mulţi bani în IULIE 2015

Horoscop Gemeni 4 iulie 2015

Este un moment bun pentru a planifica o excursie cu prietenii. În această zi trebuie să urmăriți interesele sociale care sunt strâns legate de bani. Puteți primi o vizită de la o persoană pe care n-ați mai văzut-o de mult timp. Ceva care apare inițial ca un proiect în afara programului de lucru devine o sursă profitabilă de venit.
 
Horoscop Rac 4 iulie 2015

Racii primesc o veste foarte pozitivă astăzi și pot obține un loc de muncă mai bun. Un apel telefonic sau e-mail va fi începutul schimbării pe care ați așteptat-o de ceva timp. Nu vă lăsați induși în eroare de situații extreme și de persoane dornice să câștige bani ușor.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.