Horoscop 4 iunie 2023. Contextul astral ne determină să ne îmbrăţişăm sentimentele şi să devenim mai vulnerabili

Asteapta-te la neasteptat astazi! Luna plina in Sagetator incepe ziua cu un trigon cu vindecatorul Chiron in Berbec, ceea ce face usor sa ne imbratisam sentimentele. Desi unghiul ei ciudat fata de Mercur ne-ar putea face sa ne intrebam ce ar trebui sa facem cu ele.

03 iun. 2023, 23:27
Horoscop 4 iunie 2023. Contextul astral ne determină să ne îmbrăţişăm sentimentele şi să devenim mai vulnerabili

Horoscop 4 iunie 2023. Adevarata surpriza vine atunci cand Mercur se uneste cu Uranus cel socant in Taur, trimitand valuri care se unduiesc chiar si prin cele mai calme mari. O ultima cuadratura a Lunii cu Neptun ne-ar putea face sa ne simtim in deriva, indiferent cat de sigure sunt ancorele noastre.

Horoscop 4 iunie 2023 BERBEC

Ziua ta poate contine anumite interferenta care sa iti tulbure echilibrul dar tu ai o mare cantitate de energie care curge acum prin tine deci fii prudent sa nu o reversi prin reactii exagerate venite din excese emotionale in loc de ratiune.

Gaseste o cale de a folosi acele rezerve energetice pentru cauzele tale nu ca sa ii combati pe altii, gaseste echilibrul intre implinirea de sine si a fi rebel doar de dragul de a te contra.

Citeste si Horoscop Urania 3-9 iunie 2023. Lună Plină în Săgetător ne dă senzația că nu putem ține pasul cu tot ce se întâmplă

Horoscop 4 iunie 2023 TAUR

Fundatiile tale ar putea fi puse la incercare pentru ca o serie de evenimente te pot face sa devii constient cum vezi lumea, cum merge viata ta de fapt. Te-ai inconjurat de un microcosmos si de aici interactionezi cu oamenii si locurile, asa cum te simti tu de fapt.

Priveste mai clar lumea exterioara asa cum e, nu asa cum ai faurit-o tu in imaginatia ta si vezi dupa aceea ce schimbari poti face asupra lumii tale ca sa ajustezi cele doua lumi si sa ai armonie reala.

Citeste si Horoscop Rune iunie 2023. Mihai Voropchievici: „Este luna în care banii vin și pleacă”

Horoscop 4 iunie 2023 GEMENI

Natura ta senzuala este mai puternica decat oricand, deci da-ti permisiunea sa te abandonezi unor placeri azi. Fii sincer ce vrei si ce ai nevoie, poate sa fie mai usor decat crezi sa iti implinesti dorinte.

Poate ca vrei timp intim cu persoana iubita sau ceva simplu precum o baie fierbinte cu spuma. Incet dar sigur, ingrijorarile ti se vor topi, lasandu-te cu un profund sentiment de multumire.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro