Horoscop 4 martie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 4 martie 2015. Citește horoscopul din 4 martie pentru toate zodiile și vezi ce îți rezervă astrele.

03 mart. 2015, 14:18
Horoscop 4 martie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 4 martie 2015 – Berbec

Iti asumi prea multe vini, desi nu esti vinovat de nimic, dar te simti impotmolit intr-o zona in care nu se mai schimba nimic si incep procesele de constiinta. Fii mai relaxat, chiar nu are rost sa cari atata balast inutil pe umerii tai, cand totul se va rezolva la timpul potrivit. Ai rabdare, priveste aceasta perioada de stagnare ca pe ceva absolut firesc in evolutia oricui, si nu te incrancena sa treci peste aceste hopuri cu orice pret. Nici nu-ti turna cenusa in cap ca ai fi responsabil de situatia actuala, dar nici nu insista sa rezolvi totul acum, pentru ca lucrurile vor reveni la normal foarte curand doar cu o atitudine mai lejera si mai pozitiva.

Citeşte şi Horoscop: Află care sunt zilele norocoase a lunii martie pentru fiecare zodie

Horoscop 4 martie 2015 – Taur

Vezi daca ai avut rabdare si ai asteptat momentul potrivit pentru toate? Acum culegi roadele asteptarii tale care suna mai mult decat promitator. A fost un drum lung si greu pana ai ajuns aici, asa e, dar ceea ce se vede deja e demn de toata lauda. Ai ajuns la momentul coacerii recoltei pentru care ai trudit intens mult timp inainte, si ai toate motivele de satisfactie. Mai asteapta un pic, nu mai e mult pana vei putea spune tuturor ce ai realizat, dar senzatia profunda de mandrie ti se citeste pe chip, incat toata lumea isi da seama ca ai ceva grozav de celebrat: sarbatoresti in sinea ta o mare victorie, mai ales ca a fost greu de atins.

Citeşte şi Horoscopul banilor pentru martie 2015

Horoscop 4 martie 2015 – Gemeni

Prietenul la nevoie se cunoaste, toata lumea stie asta, si azi descoperi pe pielea ta cat de important e sa ai alaturi de tine pe cineva care tine cu tine neconditionat. Cele mai bune sfaturi le primesti de la un prieten. Cele mai sincere critici vin tot de la un prieten. Cele mai placute momente le petreci in compania unor amici, deci bucura-te ca ai la cine apela la nevoie pentru o incurajare, pentru un moment de relaxare, pentru un telefon la momentul oportun. Si tu le-ai fost lor alaturi altadata, si a venit momentul optim ca si ei sa-ti intoarca serviciile similare. Un sfat dat de tine candva primeste acum ceva asemanator in schimb, dar schimbul aceasta e cat se poate de sincer si de binevenit.

Horoscop 4 martie 2015 – Rac

Nu esti un marte iubitor de schimbare in viata ta si ai tot amanat un moment care stiai ca te va propulsa pe o alta cale decat inainte. Ai tergiversat lucrurile, ai tot tras de timp, ai sperat ca, amanandu-l cat mai mult, nici nu se mai intampla, dar iata ca acel moment apare intr-un final. Vrei – nu vrei, trebuie sa te adaptezi noutatii. Vei vedea ca va iesi mai bine decat ai crezut si toata frica ta de schimbare nici nu era justificata. Noul sens e promitator, duce intr-o directie buna, deci nu trebuia sa astepti atata. Daca se petrecea si pana acum, ar fi fost bine, dar e bine si acum, mai tarziu…

Horoscop 4 martie 2015 – Leu

Ai acumulat multa experienta intr-un domeniu, dar pana acum ai tot tinut aceste informatii doar pentru tine. Nu din egoism, ci pentru ca aveai impresia ca sunt chestiuni personale care nu intereseaza pe nimeni. Te inseli: vine un moment in care vei descoperi ca ceea ce tu consideri a fi ceva banal, pentru altii e o mare noutate. Impartaseste ceea ce stii si altora, pentru ca multi ar avea multe de invatat din experientele tale. Nu sunt fleacuri, asa cum crezi, nu sunt chestiuni de rutina pe care orice om le cunoaste, ca atare fa un pas in fata si povesteste ceea ce stii cel mai bine.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce dietă să urmezi, în funcţie de zodie

Horoscop 4 martie 2015 – Fecioara

Esti pe drumul cel bun spre o etapa mult mai curata a vietii tale. Esti in mijlocul unui proces de vindecare, lent, dificil, care cere mult de la tine, dar nu e departe momentul cand iti vei da seama ca inima ta e eliberata de frica sau de griji, corpul tau a scapat de dezechilibre si boala, mintea ta e limpezita si clara. Mai ai rabdare, inca nu poti incheia aceste proces de detoxifiere deplina, mai ai inca niste pasi de facut, dar foarte curand vei putea rasufla usurat, multumit de armonia care se instaleaza pe toate planurile in corpul tau: de la cel fizic pana la cel eteric.

Citeste mai mult in Revista TEO.