HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Luna face opoziţie cu Mercur. Ce zodii trebuie să fie FOARTE ATENTE

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Opozitia Lunii cu Mercur este un aspect dinamizant. In plus, favorizeaza intuitia si sporeste sansele de reusita ale planurilor de viitor. De asemenea, acest aspect planetar poate scoate la lumina eventualele calitati de clarviziune.

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 15:35
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Luna face opoziţie cu Mercur. Ce zodii trebuie să fie FOARTE ATENTE

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE BERBEC. Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate in activitatea profesionala. Daca vi se propune asocierea intr-o noua afacere, nu va grabiti sa refuzati! Perspectivele par sa fie foarte promitatoare. Evitati discutiile aprinse si relaxati-vă mai mult.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE TAUR. Este posibil sa decideti sa amanati o calatorie lunga in interesul familiei, din cauza dificultatilor financiare. Astazi, insa, aveti posibilitatea sa puneti la cale proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati o decizie buna pentru viitor. Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte bune.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE GEMENI. Se contureaza o zi excelenta in afaceri, cu intalniri fructuoase si planuri de viitor bine concepute. Investitiile pe termen lung sunt favorizate. Traversati o perioada in care puteti rezolva multe probleme financiare. Dupa-amiaza este posibil sa fiti in centrul atentiei intr-un grup de prieteni.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE RAC. Aveti sanse mari de succes in activitatile desfasurate in camin, dar si in afaceri. Partenerii de afaceri va apreciaza propunerile, dar ar fi bine sa nu incepeti mai multe activitati simultan, pentru ca riscati sa nu finalizati nimic. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Consultati-va si cu partenerul de viata!

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE LEU. Este o zi buna pentru a lua decizii importante in privinta relatiilor sentimentale si parteneriale.Chiar daca situatia financiara nu va satisface pe deplin, nu este cazul sa va ingrijorati. Banii vor aparea la momentul oportun. Puteti sa va bazati pe intuitie.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE FECIOARĂ. Intuitia va ajuta sa gasiti o metoda originala pentru a face schimbari importante in viata sociala. Pentru aceasta, va fi nevoie sa faceti un compromis cu ceilalti membri ai familiei, dar si cateva drumuri scurte impreuna cu un prieten. Nu ratati aceasta ocazie favorabila! Puteti obtine satisfactii majore in viitorul apropiat.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE BALANŢĂ. Puteti avea un succes deosebit in activitatile intelectuale si in societate. In partea a doua a zilei, este posibil sa incasati o suma importanta de bani dintr-o colaborare. Puteti sa faceti planuri de viitor in legatura cu o afacere pe care intentionati sa o demarati impreuna cu un prieten bun.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE SCORPION. S-ar putea sa intampinati dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta. In afaceri, puteti sa faceti proiecte de viitor si sa va puneti in aplicare cunostintele teoretice. Aveti sanse sa obtineti beneficii considerabile. Evitati speculatiile financiare.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR. Este o zi favorabila realizarilor pe plan social si material, dar sa nu va asteptati ca rezultatele sa apara imediat! S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes de afaceri, care va ofera o sansa nesperata.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE CAPRICORN. Se pare ca sunteti in forma si va puteti adapta cu usurinta la situatii noi. Aveti posibilitatea sa rezolvati cateva probleme ale familiei si chiar sa ii ajutati pe altii sa isi rezolve problemele. Este o zi favorabila comunicarii cu prietenii si cu membrii familiei. Nu exagerati cu sfaturile pe care le oferiti!

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR. Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala deosebita, care va faciliteaza relatiile cu cei din jur. Sunteti capabil sa ascultati cu atentie problemele celorlalti si sa le oferiti sfaturi utile. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu le veti putea respecta! Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE PEŞTI. Aveti posibilitatea sa demarati cu bine o noua afacere. De asemenea, puteti face planuri de viitor in legatura cu o investitie pe termen lung. Partenerul de viata va sustine. Evitati speculatiile.