Horoscop: 4 zodii de bărbaţi afemeiaţi. Află cum îi recunoşti pe fustangii

Nu-şi poate ţine locului privirea, e mereu în căutarea unor noi cuceriri şi te temi că va călca stâmb? E posibil să ai alături un afemeiat. Dacă ţi-e greu să îţi dai seama sau dacă vrei să ştii din vreme cam ce năravuri are, atunci nu trebuie decât să îi afli zodia.

RomaniaTV.net
18 ian. 2016, 10:41
Horoscop: 4 zodii de bărbaţi afemeiaţi. Află cum îi recunoşti pe fustangii

Iata care sunt cele patru zodii care ii dau pe cei mai afemeiati barbati:

Berbec

Barbatul Berbec se poate lauda cu o multime de cuceriri. Si asta pentru ca nu poate refuza nici o ocazie care se iveste. Iar daca nu se iveste, isi pune el in functiune toate atuurile si armele de seductie pentru a agata ceea ce-i place ochiului. Este foarte impulsiv si se gandeste la consecinte abia dupa ce calca stramb. L-ar putea macina constiinta, dar ii va trece repede chinul si o va lua iar de la capat.

Citeşte şi  Horoscop: Top 5 zodii misogine. Berbecii sunt primii în top

Varsator

N-ai fi crezut ca intra Varsatorul in top, nu? Ei bine, iata ca astrele spun despre el ca nu e chiar asa cuminte precum pare. Si asta pentru ca poate jongla cu succes relatiile fara ca niciuna dintre femeile implicate sa stie ce face. Culmea e ca nu renunta la aceste obiceiuri nici dupa ce se insoara, cu atat mai mult daca partenera nu ii face toate poftele in dormitor.

Citeşte continuarea pe studentie.ro