Horoscop: 4 zodii de bărbaţi care se joacă în iubire. Îţi pun lumea la picioare, apoi te părăsesc fără milă

Aşa cum te cuceresc, aşa te şi părăsesc. Mai întâi te ameţesc cu vorbe frumoase, atent meşteşugite. Cu vocea suavă şi cu privirea blândă. Le cazi în plasă, apoi ei se ridică şi pleacă, dupa o altă pradă. Pe principiul "Mai bine previi decât să tratezi", iată care sunt zodiile care te fac să suferi:

RomaniaTV.net
20 ian. 2016, 13:02
Horoscop: 4 zodii de bărbaţi care se joacă în iubire. Îţi pun lumea la picioare, apoi te părăsesc fără milă

Berbec

Berbecul te va iubi furtunos, cu scantei, iar daca iti place tipul acesta de viata, pe repede inainte, atunci cu siguranta ca te vei indragosti de el. Lucrurile evolueaza rapid cu el.

Probabil ca nu va dura mult si te va prezenta familiei. Te va cere chiar in casatorie cand nici nu te astepti, dar totusi, pana sa semnati actul e cale lunga. Va disparea brusc in neant si nici nu vei sti cu ce ai gresit. De fapt, si-a adus el aminte ca i-ai gresit acum o luna si s-a enervat brusc si te-a lasat cu ochii in ceata, fara drept de apel.

Citeşte şi  Horoscop. Top 6 cele mai pudice zodii. Cui îi e ruşine şi de umbra ei?

Gemeni

O atitudine si mai perversa vei intalni la nativul din Gemeni. Acesta da dovada de o rautate gratuita atunci cand vrea sa scape de tine. Daca la inceput e fermecator, sociabil si comunicativ si te face sa te simti excelent in preajma sa, vine si momentul cand te face sa suferi intentionat.

Imediat ce lucrurile au inceput sa tinda spre monotonie, ti-a pus tie in carca tot esecul, te-a facut responsabila pentru lipsa de spontaneitate, ti-a aruncat in fata vorbe grele, fara niciun fel de remuscare.

Citeşte mai mult pe ele.ro