Horoscop: 4 zodii în care nu poţi avea deloc încredere

Oamenii cu două feţe sunt, probabil, cei mai periculoşi pe care i-ai putea întâlni. Şi asta pentru că nu poţi avea deloc încredere în ei câtă vreme în faţă îţi spun una şi în realitate cred alta.

RomaniaTV.net
22 iul. 2016, 11:55
Horoscop: 4 zodii în care nu poţi avea deloc încredere

Scorpion

Cand vine vorba despre manipulare, trebuie sa stii ca Scorpionul este campion. Una iti spune acum si alta face cand a plecat de langa tine. Este foarte secretos si va fi destul de greu sa iti dai seama de intentiile sale. Atentie, fiindca isi va urmari intotdeauna propriul interes. Pentru asta, este dispus chiar sa modifice adevarul in favoarea sa. Se victimizeaza pentru a lasa impresia ca minciunile spuse au o cauza nobila.

Citeşte şi  Horoscop: Ele sunt cele patru zodii cu o minte sclipitoare

Leu

Nativul din aceasta zodie nu are nici o rusine sa iti spuna ca te iubeste doar pentru a scapa basma curata dintr-o cearta. E genul de persoana care se eschiveaza doar pentru a nu da explicatii pentru greselile facute. Asta merge pana la a se inchide in casa si a pretinde ca e plecat din tara. Orice minciuna e considerata scuzabila daca ii serveste scopului sau, acela de a se pune la adapost.

Citeşte mai mult pe studentie.ro