Horoscop: 4 zodii nefericite în căsătorie

De cand ne îndrăgostim prima dată, gândul nostru este la căsătoria care ne aşteaptă la un moment dat în viaţă şi pe care ne-o dorim, cum altfel, decât una super fericită. Din păcate, nu toţi avem parte de implinirea acestor visuri. Iar astrele sunt cele care ne strică planurile.

RomaniaTV.net
21 apr. 2016, 11:08
Horoscop: 4 zodii nefericite în căsătorie

Capricorn

Nativii Capricorn nu au foarte mult noroc in dragoste. Din pacate pentru ei, vina nu este doar a sortii, ci o parte le revine lor. Pentru ca nu stiu sa isi gestioneze starile si devin uneori ursuzi fara motiv sau se concentreaza exclusiv pe jobul pe care il au si isi neglijeaza partenerul/ familia.

Mai au o sansa daca reusesc sa gaseasca persoana care sa le suporte toanele. Daca nu, divortul le bate la usa dupa cativa ani de mariaj.

Citeşte şi  Horoscop: Zodii cu două feţe. Iată de cine să te fereşti

Taur

Ghinion in casatorie se poate spune ca au si majoritatea Taurilor. Problemele in cuplu apar inca din primele luni ale relatiei lor, iar motivul este lipsa lor de echilibru, care va aduce o multime de momente tensionate si de certuri.

Nu stiu sa reactioneze potrivit si nu au aproape deloc rabdare, motiv pentru care scandalul escaladeaza, iar lucrurile scapa usor de sub control. Partenerul Taurului se va indeparta usor, usor, lasandu-l cu ochii in soare.

Citeşte mai mult pe studentie.ro